Hamileyimmm :nazar:

gözünüz aydın
sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah...:emir_bebek:

gözünüzaydın..hayırlı evlat eylesin rabbim....
tedaviylemi oldu???

Ewt cnm 2 yıldır tedavi oluyorum dr. çikolta kisti ve polikistik overim var sabır ettim çok ağladımm ama oldu işte çatlatma iğnesi oldum bu ayy 03.05.2012 sonra hamiş oldum 2 haftalık cnmmm inşallah rabbim sizede nasip etsinn morelinizi asla bozmayınnn rabbimin ol demesi kolayy biliyorummm bnm böle demem boşaa bnde yazanlara diyordumki hasret nasıl birşeydir diyorum ama inan sabırr ark hepiniz için dua edicemm

gözün aydın canım ALLAH sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
ALLAH eli ayağı düzgün sağlıklı ömürlü hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
darısı tüm isteyenlerin ve benim başıma inşallah:49:

Canım öncelikle sağlıkla kucağına alırsın evladını inşallah:nazar: Bir pko lu olarak soruyorum nasıl bir tedavi gördün hangi ilaçları kullandın progesteronun kendiliğinden yüksek çıkıyor muydu?

Canım öncelikle sağlıkla kucağına alırsın evladını inşallah:nazar: Bir pko lu olarak soruyorum nasıl bir tedavi gördün hangi ilaçları kullandın progesteronun kendiliğinden yüksek çıkıyor muydu?

Cnm öncelikle inan neler yaşadığını okadar iyi anlıyorumki anlatmam 2 senedir hasretimm çikolta kisti ve polikistik overim varr buna rağmen rabbim bebek verdi ama birgün olsun ümidimi kesmeidm çünkü rabbim istemesi yeter ne hastası olursan ol yeterki rabbim ol desin doğru dürst bir tedavi göremdim açıkcak her dr. farklı koştu glukopaj kullandım hergün birtane sonra dr. birgün klomen verdi ilk zmaanlar klomen hep kist yaptı olmadı sonra farklı bir dr. gittim 2 sene sonra oda klomen kullandı ama kist yapmadı yumurtalarım biri 18 m biri 17 m oldu ve çatlatma iğnesi olsum 36 saat sonra iilişkidedi ve ilişkide bulunduk okadar cnmm inşallah aydınlatmışımdırr çok öpüyorum rabbim tez zamanda isteyen herkeze ve saanda nasip etsin:49::emir_bebek::nazar:

hayırlı olsun :)

allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah.

darısı isteyen herkese:)

Back
X