Nesemcim Popüler Üye Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2009 778 31 118 35 25 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Nesemcim #1 kızlar hamileyim Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah bugün gittik doktora 5 haftalıkmış miniğim benim
kızlar hamileyim Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah bugün gittik doktora 5 haftalıkmış miniğim benim
V vileda34 yorgun Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2012 488 10 26 İstanbul 25 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Nesemcim #2 Maşaallah hayırlı olsun sağlıkla kucaklayın.
ozay76 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2012 160 5 68 İstanbul 25 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Nesemcim #3 hayırlı olsun darısı bizlerin tüm isteyenlerin başına inşallah :)
Nesemcim Popüler Üye Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2009 778 31 118 35 25 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Nesemcim #4 ozay76 .!.: hayırlı olsun darısı bizlerin tüm isteyenlerin başına inşallah :) Genişletmek için tıkla... Amin canım rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallah
ozay76 .!.: hayırlı olsun darısı bizlerin tüm isteyenlerin başına inşallah :) Genişletmek için tıkla... Amin canım rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallah
ozay76 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2012 160 5 68 İstanbul 25 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Nesemcim #5 Nesemcim .!.: Amin canım rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallah Genişletmek için tıkla... amin inşallah canım inşallah sende rahat bir hamilelik geçirirsin güzel haberlerinide burdan okuruz
Nesemcim .!.: Amin canım rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallah Genişletmek için tıkla... amin inşallah canım inşallah sende rahat bir hamilelik geçirirsin güzel haberlerinide burdan okuruz
N naz1969 NAZ abla olmk istyr.. Kayıtlı Üye 9 Mart 2011 1.470 3 66 Adana 25 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Nesemcim #6 nesemcim .!.: kızlar hamileyim rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah bugün gittik doktora 5 haftalıkmış miniğim benim Genişletmek için tıkla... aşk olsunn şekerimm bana bi msjj atmadın ( neyseee bende hamişim bugun öğrendim :)) Rabbim sağ salim kucğna almayı nasip etsin çok sevindim...
nesemcim .!.: kızlar hamileyim rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah bugün gittik doktora 5 haftalıkmış miniğim benim Genişletmek için tıkla... aşk olsunn şekerimm bana bi msjj atmadın ( neyseee bende hamişim bugun öğrendim :)) Rabbim sağ salim kucğna almayı nasip etsin çok sevindim...
Merrtt12 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2009 379 0 96 A.B.D. 26 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Nesemcim #7 Tebrikler
Nesemcim Popüler Üye Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2009 778 31 118 35 26 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Nesemcim #8 naz1969 .!.: aşk olsunn şekerimm bana bi msjj atmadın ( neyseee bende hamişim bugun öğrendim :)) Rabbim sağ salim kucğna almayı nasip etsin çok sevindim... Genişletmek için tıkla... ay inanmıyorum arkadaşımmmm maşallah bize rabbim inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder tatlım
naz1969 .!.: aşk olsunn şekerimm bana bi msjj atmadın ( neyseee bende hamişim bugun öğrendim :)) Rabbim sağ salim kucğna almayı nasip etsin çok sevindim... Genişletmek için tıkla... ay inanmıyorum arkadaşımmmm maşallah bize rabbim inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder tatlım
N naz1969 NAZ abla olmk istyr.. Kayıtlı Üye 9 Mart 2011 1.470 3 66 Adana 26 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Nesemcim #9 Nesemcim .!.: ay inanmıyorum arkadaşımmmm maşallah bize rabbim inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder tatlım Genişletmek için tıkla... aminn aynı gün öğrenmişiz şekerim
Nesemcim .!.: ay inanmıyorum arkadaşımmmm maşallah bize rabbim inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder tatlım Genişletmek için tıkla... aminn aynı gün öğrenmişiz şekerim
sakardeniz işten çıkan ev hanımı Kayıtlı Üye 6 Ekim 2009 3.554 22 358 Afyon 26 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Nesemcim #10 hayırlı olsun inşallah. sağlıkla,huzurla ve mutlulukla büyürler bebişler inş.
Nesemcim Popüler Üye Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2009 778 31 118 35 26 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Nesemcim #11 naz1969 .!.: aminn aynı gün öğrenmişiz şekerim Genişletmek için tıkla... [B]evet şekerim sen kan testiyle mi öğrendin ben test faalan yapmadım direk doktora gittim öğrendim [/B]
naz1969 .!.: aminn aynı gün öğrenmişiz şekerim Genişletmek için tıkla... [B]evet şekerim sen kan testiyle mi öğrendin ben test faalan yapmadım direk doktora gittim öğrendim [/B]
N naz1969 NAZ abla olmk istyr.. Kayıtlı Üye 9 Mart 2011 1.470 3 66 Adana 28 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Nesemcim #12 Nesemcim .!.: [B]evet şekerim sen kan testiyle mi öğrendin ben test faalan yapmadım direk doktora gittim öğrendim [/B] Genişletmek için tıkla... cnm walla iğne vurulmşdm iğnenn 7.günü doktra gttm ultrsnda çatlmş ddi progestrnla bhch kanverdm..snra aradı hayrlı olsn ddi bnde şok oldm 3 haftlkkn öğrndm şimdi gnler geçmz :) sen kesyi gördnmü
Nesemcim .!.: [B]evet şekerim sen kan testiyle mi öğrendin ben test faalan yapmadım direk doktora gittim öğrendim [/B] Genişletmek için tıkla... cnm walla iğne vurulmşdm iğnenn 7.günü doktra gttm ultrsnda çatlmş ddi progestrnla bhch kanverdm..snra aradı hayrlı olsn ddi bnde şok oldm 3 haftlkkn öğrndm şimdi gnler geçmz :) sen kesyi gördnmü
Nesemcim Popüler Üye Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2009 778 31 118 35 28 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Nesemcim #13 naz1969 .!.: cnm walla iğne vurulmşdm iğnenn 7.günü doktra gttm ultrsnda çatlmş ddi progestrnla bhch kanverdm..snra aradı hayrlı olsn ddi bnde şok oldm 3 haftlkkn öğrndm şimdi gnler geçmz :) sen kesyi gördnmü Genişletmek için tıkla... Salı günü gördüm canım 5 haftalıkken 2 hafta sonra da inşallahhh kalp atışını görmeye gidicem ama gene kötü bişey olur diye korkuyorum
naz1969 .!.: cnm walla iğne vurulmşdm iğnenn 7.günü doktra gttm ultrsnda çatlmş ddi progestrnla bhch kanverdm..snra aradı hayrlı olsn ddi bnde şok oldm 3 haftlkkn öğrndm şimdi gnler geçmz :) sen kesyi gördnmü Genişletmek için tıkla... Salı günü gördüm canım 5 haftalıkken 2 hafta sonra da inşallahhh kalp atışını görmeye gidicem ama gene kötü bişey olur diye korkuyorum
N naz1969 NAZ abla olmk istyr.. Kayıtlı Üye 9 Mart 2011 1.470 3 66 Adana 28 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Nesemcim #14 Nesemcim .!.: Salı günü gördüm canım 5 haftalıkken 2 hafta sonra da inşallahhh kalp atışını görmeye gidicem ama gene kötü bişey olur diye korkuyorum Genişletmek için tıkla... bende sanrm 7.haftada felanmı gtcm bilmyrm :)) kese yoktu kalp atışyla beraber inşşllh ozamn görürüz..
Nesemcim .!.: Salı günü gördüm canım 5 haftalıkken 2 hafta sonra da inşallahhh kalp atışını görmeye gidicem ama gene kötü bişey olur diye korkuyorum Genişletmek için tıkla... bende sanrm 7.haftada felanmı gtcm bilmyrm :)) kese yoktu kalp atışyla beraber inşşllh ozamn görürüz..
Nesemcim Popüler Üye Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2009 778 31 118 35 28 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Nesemcim #15 naz1969 .!.: bende sanrm 7.haftada felanmı gtcm bilmyrm :)) kese yoktu kalp atışyla beraber inşşllh ozamn görürüz.. Genişletmek için tıkla... İnşallah canım o zaman büyür de bebiş :)
naz1969 .!.: bende sanrm 7.haftada felanmı gtcm bilmyrm :)) kese yoktu kalp atışyla beraber inşşllh ozamn görürüz.. Genişletmek için tıkla... İnşallah canım o zaman büyür de bebiş :)