Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hala inanamıyorum yaaa az önce idrar testi yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm.. Çok tuhaf bi durum sevindim mi sevinmedim mi anlayamıyorum.. Çok şaşkınım![]()
hala inanamıyorum yaaa az önce idrar testi yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm.. Çok tuhaf bi durum sevindim mi sevinmedim mi anlayamıyorum.. Çok şaşkınım![]()
çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun, Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallahHayırlı olsun Birtanem ne güzel meleğin gelmiş işte rabbim o duyguyu banada nasip eder insallah. Gözün aydın inşallah güzel sağlıklı bir hamilelik geçirirsin şekerim![]()
amin Allah razı olsun, inşallah sizlere de nasip ederhayırlı olsun rabbım bizede nasıp etsın ınsallah![]()
çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun, Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah![]()
maşallah size, sağlıkla kucağınıza da almak nasip olsun dilerim
ve elbette darısı baışma..![]()
bende cuma günü öğrendim çok tuhaf bi duygu rabbim herkese nasip etsin inşalah
Tuubaa hayirli olsun canim gec olmus ama guzel olmus =) allah saglikla kucagina almayida nasip etsin cok sevindim
Hayırlı olsun![]()
seninle aynı gün doğum yapacağız galiba tarihler aynı![]()
mart anneleri sayfasında görmedım herhalde senı yazmıyor musun oraya ?Ayarlasak bukadar olmazdı![]()
![]()
![]()