- 24 Mart 2016
- 37
- 5
- 1
- Konu Sahibi zynpbudak0146
hayırlı olsun hic kahverengi lekelenmeniz oldu mu acabaİyi aksamlar bugün öğleden sonra hamile oldugumu ogredmm çok mutluyum.9 aylik evliyim allahm inşallah bütün isteyenlere verir. Amin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun hic kahverengi lekelenmeniz oldu mu acabaİyi aksamlar bugün öğleden sonra hamile oldugumu ogredmm çok mutluyum.9 aylik evliyim allahm inşallah bütün isteyenlere verir. Amin
Yk hic olmadi oyle biseyimhayırlı olsun hic kahverengi lekelenmeniz oldu mu acaba
Benim kahverengi akintim oldu epey hemdehayırlı olsun hic kahverengi lekelenmeniz oldu mu acaba
regl günü geçmesine rağmen kanda negatif çıktıysa üzgünüm ama pozitife dönme ihtimali yok denecek kadar az5gün gecikmem var perşembe öğleden sonra idrar testi yaptım negatif çıktı acaba hamilemiyimdir ancak adet olacakmış gibi karnımda ağrıyor negatif çıkıp pozitif sonuç alan varmı
çok pardon şimdi gördüm ben kan testi diye okumuşum sen idrar testi yapmışsın idrar da çıkmayabilir, kan testi kesin sonucu verir madem 5 gün geçmiş hemen kan testi yaptırınReglim 5 gün geçti perşembe günü idrar testi yaptım öğleden sonra negatif çıktı karnımda çok ağrıyor böyle bir durum yaşan oldumu acaba
regl günü geçmesine rağmen kanda negatif çıktıysa üzgünüm ama pozitife dönme ihtimali yok denecek kadar az[/QUOT
Ewet ilk gebeliğimde 7. Haftada oldu düşük tehlikesi dedi doktor ama oğlum 5 yaşında şimdi istirahat et benceBenim kahverengi akintim oldu epey hemde
biraz geç cevap veriyorum ama inşallah güzel haberler almışsındır canım.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahİyi akşamlar. Geçen hafta idrar testim pozitif çıktı. Bugün 6 haftayı geçtik. Yarın sabah doktoruma gideceğim ultrason için. Dua eder dua beklerim
Canım bebeği,keseyi,kalp atışlarını görmemize rağmen 8 haftalıkken kalp atışları durdu. Malesef kaybettim. Teşekkür ederim yine de sağolbiraz geç cevap veriyorum ama inşallah güzel haberler almışsındır canım.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Aradan biraz zaman geçmiş ama yine de yazmak istedim sonuc degisti mi?Pazartesi günü adet olmam gerekiyordu ve şu an 4 gun gecikti. Bugun test yaptım fakat ilkinde ikinci cizgi silik cikti. Ikinci testte ise ikinci cizgi cikmadi tek cizgi cikti. Yarin sabah tekrar test yapacağım bakalim sonuc ne olacakReglim 5 gün geçti perşembe günü idrar testi yaptım öğleden sonra negatif çıktı karnımda çok ağrıyor böyle bir durum yaşan oldumu acaba
canım çok üzüldğm.vardır rabbimin bir bildiği.üzülme inşallah rabbim birdaha nasip eder.Canım bebeği,keseyi,kalp atışlarını görmemize rağmen 8 haftalıkken kalp atışları durdu. Malesef kaybettim. Teşekkür ederim yine de sağol