HAMİLEYİMMM

İyi akşamlar. Geçen hafta idrar testim pozitif çıktı. Bugün 6 haftayı geçtik. Yarın sabah doktoruma gideceğim ultrason için. Dua eder dua beklerim

5gün gecikmem var perşembe öğleden sonra idrar testi yaptım negatif çıktı acaba hamilemiyimdir ancak adet olacakmış gibi karnımda ağrıyor negatif çıkıp pozitif sonuç alan varmı

Reglim 5 gün geçti perşembe günü idrar testi yaptım öğleden sonra negatif çıktı karnımda çok ağrıyor böyle bir durum yaşan oldumu acaba

5gün gecikmem var perşembe öğleden sonra idrar testi yaptım negatif çıktı acaba hamilemiyimdir ancak adet olacakmış gibi karnımda ağrıyor negatif çıkıp pozitif sonuç alan varmı
regl günü geçmesine rağmen kanda negatif çıktıysa üzgünüm ama pozitife dönme ihtimali yok denecek kadar az:(

Reglim 5 gün geçti perşembe günü idrar testi yaptım öğleden sonra negatif çıktı karnımda çok ağrıyor böyle bir durum yaşan oldumu acaba
çok pardon şimdi gördüm ben kan testi diye okumuşum sen idrar testi yapmışsın idrar da çıkmayabilir, kan testi kesin sonucu verir madem 5 gün geçmiş hemen kan testi yaptırın

Eşimde bende sağlıklıyız aslında biraz bekleyelim dedi 5 yaşında bir oğlum var onda hemen çıkmıştı birde 1 ay sonra düşünüyordum planlı olmayınca acabamı dedim

İyi akşamlar. Geçen hafta idrar testim pozitif çıktı. Bugün 6 haftayı geçtik. Yarın sabah doktoruma gideceğim ultrason için. Dua eder dua beklerim
biraz geç cevap veriyorum ama inşallah güzel haberler almışsındır canım.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

biraz geç cevap veriyorum ama inşallah güzel haberler almışsındır canım.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Canım bebeği,keseyi,kalp atışlarını görmemize rağmen 8 haftalıkken kalp atışları durdu. Malesef kaybettim. Teşekkür ederim yine de sağol

Aradan biraz zaman geçmiş ama yine de yazmak istedim sonuc degisti mi?Pazartesi günü adet olmam gerekiyordu ve şu an 4 gun gecikti. Bugun test yaptım fakat ilkinde ikinci cizgi silik cikti. Ikinci testte ise ikinci cizgi cikmadi tek cizgi cikti. Yarin sabah tekrar test yapacağım bakalim sonuc ne olacak :110:

Back
X