Hamileyimmm👼🏻

Yagmur2110

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
423
242
53
Allahima sonsuz kere sukurler olsun dün haberini aldık adet günlerim icerisindeyim dün aşırı mide bulantisiyla hastaneye gittim ve beta hcg 17 😍 sizce değer guzelmi doktor bize güzel perşembe günü gelin dedi

Şükür bir güzel haber aldık. Burda tanıdığım herkes regl oldu bu ay da 🤦🏻‍♀️ Hayırlı olsun insallah saglıkla gelsin 🤲🏻

Şükür bir güzel haber aldık. Burda tanıdığım herkes regl oldu bu ay da 🤦🏻‍♀️ Hayırlı olsun insallah saglıkla gelsin 🤲🏻
Bende hamileliği düşündüğümden beri bu sitedeyim ve hep bi panik içersindeydim acaba olcakmi olurmu diye rabbim nasip etti isteyen herkese duam kucaginiz bos kalmasın inşallah güzel arkadaşlarım

Bende hamileliği düşündüğümden beri bu sitedeyim ve hep bi panik içersindeydim acaba olcakmi olurmu diye rabbim nasip etti isteyen herkese duam kucaginiz bos kalmasın inşallah güzel arkadaşlarım
Ay ben de tedirginlii başladı buraya koştum. Her gebeyi tembihledim bana dua edin diye sen kendiliğinden ettin. Allah razı olsun. Güzel haberlerini almaya devam edelim inşallah. 💐💐💕

Back
X