- Konu Sahibi delimelek2170
-
Arkadaslar, bende hamileyim ve cokkk mutluyum....Darisi tum isteyenlerin basina. Amin!
Eki Görüntüle 971208
Test ovulyasyon tarihinden itibaren kac haftalik hamile oldugumu gosteriyor, yani doktorun hesaplamasiyla (son adet doneminden) 4-5 haftalik hamileyim....
allah tamamına da erdirsin. Kalbi oluşmuş mu atıyor mu?
COk teesekkur ederim arkadasim. Bildigim kadariyla kalbinin atmasina henuz-1-2 hafta var.
inşallah o sesi de duyarsın, şuan sevinmek için biraz erken. Doğru söylüyorsun kalp 6 haftalıkken oluşuyor, ben de 5. haftamda gittiğimde kese var ama kalp yok bişey söylemek için erken demişti doktor. Biraz daha sabret bakalım, sen bu arada sadece dua edeceksin tabi.
Benim iki tane cocugum var,ikisi de cok sukur sagliklilar. yani hamilelikde daha once sorun yasamadigim icin simdide icim rahat. Tabii her zaman risk vardir ama, ben hiss ediyorum, bebegim cok iyi ve her sey cok guzel olucak.Onu saglicakla kucagima alicam.Cok mutluyum hamile oldugum icin.....
aa ne güzel zaten anneymişsin ben daha ilk hamileliğimde olduğum için aklımca seninle tecrübe paylaşıyorum ama benim senden tecrübelerini almam gerekecek.
Insallah bir an once sende bu muhtesem duyguyu yasarsin ve istedigin kadar evladin olur...
Arkadaslar, bende hamileyim ve cokkk mutluyum....Darisi tum isteyenlerin basina. Amin!
Eki Görüntüle 971208
Test ovulyasyon tarihinden itibaren kac haftalik hamile oldugumu gosteriyor, yani doktorun hesaplamasiyla (son adet doneminden) 4-5 haftalik hamileyim....
saolasın haileyim zaten 21 haftalık allah nasip ederse temmuzda bende anne olacağım
allah tamamına erdirsin inş
Hayırlısı olsun, allah sağlıkla kucağınıza almıya nasip etsin inş. Ben de dün evde yaptığım testle öğrendim hamile olduğumu, yarın tam 4 hafta olacak. Sanırım kesesi oluşmamıştır o yüzden doktora gitmeyi düşünmüyorum daha ama 3 gündür kahverengi lekelenmelerim var, dün test yapana kadar hamilelik belirtisi olduğunu düşündüm ama dün test yapıp hamile olduğumu öğrenince ve 3 gündür günde 2-3 damla şeklinde olunca endişelenmeye başladım. ilk zamanları kese oluşurken bu lekelenmeler normal midir? yoksa düşük tehlikesi mi acab. 1.5 yıl önce 8 haftalıkken bir düşükte yaşamıştım. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Hayırlı olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?