Allahim sana Sükürler olsunki, bana verdigin aciyi unutturdun, ve yeniden anne olma hayalimi gerceklesdirdin. Beni burdan taniyan arkadaslar bilirler, gecen sene 9cu ayda 11haftalik bebegimi kaybetmisdim. Simdi ise yeniden 9 haftalik hamileyim. Allahima hergün dua ediyorum, bu sefer yavrumu elime almayi nasip etsin insallah. Ne olur sizde benim icin dua edin, buna öyle cok ihtiyacim varki... benimde dualarimda anne olmak isteyenlerle...
Allah tamamına erdirsin, isteyen herkesede hayırlısıyla nasib etsin inş. 12. haftadan önce sürekli yat dinlen çiğ et yumurta vb. yeme bitki çaylarından uzak dur ahududu falan içebilirsin ama ve moralini hep yüksek tutmaya çalış 31 hafta sonrada al bebişini kucuna inş.
coookkk coookkk tesekkürler, öyle güzel moral veriyorsunuzki bilgilerinizle, iyi sözlerinizle...
persembe günü doktora gidicem tekrardam, ben hala calisiyorum isim ise ilaclarla, narkoz ve srum ilaclari ile calisiyorum hergün... avrupada yasiyorum, burda erkenden evde kalma gibi kanunlar var hamilelere uygun bir isde calismiyorsan.. insallah erkende eve cikarim bende cünki isim cok zor, cok korkuyorum
bende 3sene sonra normal yolla hamile kaldım.inş. bebeğine sağ salim kavuşursun yalnızca sabret en başta ALLAHA inan dua et ve inancını kaybetme.eğer sorunlar olsa bile isyan etme ALLAH herşeyde herkezi sınıyor.yalnızca ona sığın
çok sevindim inş. sağlıcakla gelir dünyaya.
ve ben yine darısı başıma diyorum.bugunler adet olmam gerekiyo
30.günüm bitti ama hala yok.inş olmaz da hamile kalmış olurum Allahımmm.
bende dua istiyorummmmmmmm