Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bende bişi öğrenmek istiyorum tabi özel değilse?
Hamileliğini eşine nasıl söyledin? bende hep bunun hayalini kuruyorum acaba nasıl söylesem die? hani böyle süpriz yaparak söyleyenler varya onlar gibi?
rihana canım tebriklerr ben de hamileyimm ve bugün öğrendimm :) Açıkçası biraz şaşkınım hafif belirtilerim vardı ve bugün kan testi yaptırdım beta HCG 634 çıktı benim de=) aytuğ sorunu ben de cevaplayayım, ben en son 19 ağustosta regli olmuştum ve bugün direkt kan testi yaptırdım ve çıktı, idrar testinde gecikmeden 1 hafta sonra daha doğru sonuç alınabiliyormuş o nedenle direkt kan testi yaptırmak istedim. Sevgiler..
Canım mesajını gördüm çok sevindim :)) tebrik etmek istedim. Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah![]()
![]()
Tebrik ederim.
Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Açıkçası özel bir şey yapmadım canım şüphelendiğimi biliyordu zaten,test değerini direkt açıp telefonda söyledim direkt, merak ediyordu o da, bihaber değildi =) sürpriz olmasını istiyorsan belirtilerinden bahsetme canım madem emin olup öyle söyleyebilirsin![]()
rihana canım tebriklerr ben de hamileyimm ve bugün öğrendimm :) Açıkçası biraz şaşkınım hafif belirtilerim vardı ve bugün kan testi yaptırdım beta HCG 634 çıktı benim de=) aytuğ sorunu ben de cevaplayayım, ben en son 19 ağustosta regli olmuştum ve bugün direkt kan testi yaptırdım ve çıktı, idrar testinde gecikmeden 1 hafta sonra daha doğru sonuç alınabiliyormuş o nedenle direkt kan testi yaptırmak istedim. Sevgiler..
arkadaşlarrrrrrrrrrr 4 SENEDİR OLMAYAN BEBEGIM ŞUAN 5 HAFTALIK HAMİLEYIM btchg 1000 çıktııııııııııı hamıleymısımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm