hamileyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hayırllı olsun Allah sağsalim kucağına almanı nasip etsin..
benimde 6 senedir olmuyor şu an 5.tüp tedavimdeyim ama dr tedaviyi erteleyebiliriz dedi .....
darısı olmayanların başına ....

cnm bende bişi öğrenmek istiyorum tabi özel değilse?

Hamileliğini eşine nasıl söyledin? bende hep bunun hayalini kuruyorum acaba nasıl söylesem die? hani böyle süpriz yaparak söyleyenler varya onlar gibi?

Açıkçası özel bir şey yapmadım canım şüphelendiğimi biliyordu zaten,test değerini direkt açıp telefonda söyledim direkt, merak ediyordu o da, bihaber değildi =) sürpriz olmasını istiyorsan belirtilerinden bahsetme canım madem emin olup öyle söyleyebilirsin :6:

rihana canım tebriklerr ben de hamileyimm ve bugün öğrendimm :) Açıkçası biraz şaşkınım hafif belirtilerim vardı ve bugün kan testi yaptırdım beta HCG 634 çıktı benim de=) aytuğ sorunu ben de cevaplayayım, ben en son 19 ağustosta regli olmuştum ve bugün direkt kan testi yaptırdım ve çıktı, idrar testinde gecikmeden 1 hafta sonra daha doğru sonuç alınabiliyormuş o nedenle direkt kan testi yaptırmak istedim. Sevgiler..

Canım mesajını gördüm çok sevindim :)) tebrik etmek istedim. Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah :49: :46:

Açıkçası özel bir şey yapmadım canım şüphelendiğimi biliyordu zaten,test değerini direkt açıp telefonda söyledim direkt, merak ediyordu o da, bihaber değildi =) sürpriz olmasını istiyorsan belirtilerinden bahsetme canım madem emin olup öyle söyleyebilirsin :6:

Anladım cnm :) bu nu dikkate alacağım :)
Tekrar Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş. sağlıkla mutlulukla huzurla inş. :)

rihana canım tebriklerr ben de hamileyimm ve bugün öğrendimm :) Açıkçası biraz şaşkınım hafif belirtilerim vardı ve bugün kan testi yaptırdım beta HCG 634 çıktı benim de=) aytuğ sorunu ben de cevaplayayım, ben en son 19 ağustosta regli olmuştum ve bugün direkt kan testi yaptırdım ve çıktı, idrar testinde gecikmeden 1 hafta sonra daha doğru sonuç alınabiliyormuş o nedenle direkt kan testi yaptırmak istedim. Sevgiler..

Teşekkür ederim canım .Hergün bir test yapıyorum ama sonuç negatif. ayrıca geçen ay aynı günde regl olmuşuz :)
28 günü şaşırmazdı takvimim ama bu ay birşeyler oldu .Keşke hamile olsam değilsemde Allah hayırlısını versin nasip etsin demekte başka teselli bulamıyorum .
Ayrıca tebrik ediyorum.Allah sağlıklı ve uzun ömürler versin size ve bebeğinize .Herzaman mutlu olun .Sevgiler...:49:

Bende bugün hamile olduğumu öğrendim mutlu ve şaşkınım. 6 aylık evliyim. 1 ay önce çocuk sahibi olmaya karar verdik ve bügün kan testinde pozitif çıktı. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar tüm isteyenlere nasip etsin inşallah:) bu kadar hızlı olacağını tahmin etmiyodum rabbime şükür:)

:nazar: :emir_bebek:Maşaallah, Maşaallah! Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Sağlıklı, Ömürlü, şanslı analı babalı Hayırlı bir evlar olsun İnşaallah. :emir_bebek: :nazar:

arkadaşlarrrrrrrrrrr 4 SENEDİR OLMAYAN BEBEGIM ŞUAN 5 HAFTALIK HAMİLEYIM btchg 1000 çıktııııııııııı hamıleymısımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

çok sevindim allah analı babalı büyütsün insallah 9 ay sonunda sağlıklı bir şekilde allah kucağına almak nasip etsin canım :49::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

Back
X