Çok teşekkürler Ayonurcum hayırlı olsun bebişin.
Benim ilk kızımda doktorum izin vermemişti riskliydi hamileliğim bu hamileliğim rahat olduğu için sıkıntı yok dedi.
Peki bir şey sormak istiyorum dişini çektirdikten hemen sonra ağrıların dindi mi yani ilk gece zor oluyor diyorlar forumlarda bu ağrıdanda daha mı beter oluyor.Çok kanama oluyor mu ne kadar sürüyor.
ah canım dayanabilsem dayanmaz mıyım,yaşamadan anlayamaz bu acıyı insan inanki.saat geçmiyor bırak haftayı.
çalışıyorum 2 hafta sonra izne ayrılıcam gecelerdir uykusuzum yaşadığım ağrıda cabası.gözaltlarım şiş uykusuzluktan sürekli ağrı kesici kullanıyorum normal br ağrı değilbide sezeryandan sonra gidemezsin hemen dedi doktorum 1 ay beklemen gerekir o zaman asıl sıkıntı dedi.dikişlerin patlayabilir ikinci sezeryan olduğu için dedi.düşünsene 1 ay öyle 1 ayda şimdi.2 ay çok zor dayanırım.
Insanin en cabuk iylesen yeri agzinin iciymis biliyormuydun ? :) aninda gecti agrim canim, zaten agri kesicide yaziyor 4 saatte bi iciyorsun o yuzden cok agrimadi hem ne kadar agrisada diger agrinin yaninda hic kalir bence.. Ben sabah 9 gibi cektirdim yani geceye kadar gecmisti biraz agrisi, kanamaya gelince benim kanim zor pihtilastigi icin biraz kanamisti ama 2 ci gune bisiyin kalmiyor merak etme :) seninde mi dikisli olacak ?
Doktor belkide dikiş atmayız dedi.Herşey yarın belli olacak.İnşallahda dikişli olmaz ya.çok sağol rahatlattın beni.
20lik dişimden dün bir kaç dakika içinde kurtuldum:)
Olamaz böyle bir kök ve böyle bir çürük.2 tane iğne yaptı doktorum iyice uyuşması için.Dudak ortasına kadar uyuşunca ikinciyi yapıyor.Dudak ortasına kadar uyuşması sinirlerin uyuşacağını gösteriyormuş.Ağzım burnum yamuldu zaten.
Kayınvalidem yanımdaydı sağolsun elimi tuttu kesip biçeriz diye düşünürken doktor sadece kenarları açıp kerpetenle aldı ve bir kaç dakika sürdü.Sonrada tek dikiş attı.Hiç çektiğim eziyete değmedi haftalardır perişandım çünkü.
Sürekli forum dolaştım hamilelikde neler olabildiğini.Hiç bir sıkıntı yok kadın doğumcunuz öneriyorsa çekmeyin diş ağrısını ben beslenemediğim için 3 haftada bebeğim az kilo aldı.
Dün morfinin etkisi geçtikten sonra ağrım sızım oldu ancak o diş ağrısı gibi nereye vuracağı belli olmayan bir ağrı gibi değildi.Sadece o bölge sızladı.antibiyotiğimide içiyorum ki bunu kendi kadın doğumcum zaten yazdı.
Çok teşekkürler hepinize.
Kac sene olmus konuyu acali ,ama bana azda olsa morel oldu canım,korkuyorum bende 28 haftalık hamile yim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?