Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar selam, 8+3 haftalık hamileyim. Doktorum 12-14 hafta arası abdominal serklaj olmam gerektiğini söyledi. Daha önce hamileyken bu ameliyatı olan var mı ?
Merhabalar, hamileykem abdominaş yapılabilir ama dr işin ehli olmalı vajinal serklaja uygun değilse abdominal yapan cok az dr var, istanbulda ismail özdemir var bu işin en iyisidir kendisine bir gözükebilirsiniz vajinal ile oluyor mu abdominal mi yapılmalı diyeKızlar selam, 8+3 haftalık hamileyim. Doktorum 12-14 hafta arası abdominal serklaj olmam gerektiğini söyledi. Daha önce hamileyken bu ameliyatı olan var mı ?
ben Ankaradayım malesef doktorumda perinatoloji doktoru ama tabi yüzüne soramıyorum kaç kez yaptınız bu ameliyatı diyeMerhabalar, hamileykem abdominaş yapılabilir ama dr işin ehli olmalı vajinal serklaja uygun değilse abdominal yapan cok az dr var, istanbulda ismail özdemir var bu işin en iyisidir kendisine bir gözükebilirsiniz vajinal ile oluyor mu abdominal mi yapılmalı diye
Kızlar selam, 8+3 haftalık hamileyim. Doktorum 12-14 hafta arası abdominal serklaj olmam gerektiğini söyledi. Daha önce hamileyken bu ameliyatı olan var mı ?
ikisinin farkı nedir acaba? doktor bana serklaj dedi ama farkını söylemediMerhabalar, hamileykem abdominaş yapılabilir ama dr işin ehli olmalı vajinal serklaja uygun değilse abdominal yapan cok az dr var, istanbulda ismail özdemir var bu işin en iyisidir kendisine bir gözükebilirsiniz vajinal ile oluyor mu abdominal mi yapılmalı diye
Vajinal serklaj, abdominale göre daha basit bir operasyon. İlk o tercih edilir. Abdominal ise karından girilerek servikse atılan dikiştir. Genelde gebelik öncesi yapılır ve genel anestezi gerektirir. Vajinal dikiş tutmama ihtimali olan hastalara daha kesin sonuç için yapılır. Vajinal serklajda dikiş doğum yapmadan önce alınır ve vajinal doğum beklenir ya da sezaryen sırasında alınabilir. Abdominal serklajda vajinal doğum olmaz, sezaryen tek seçenektir ve istenirse dikiş gelecek gebelikler için tekrar kullanmak üzere bırakılır.ikisinin farkı nedir acaba? doktor bana serklaj dedi ama farkını söylemedi
çok güzel anlatmışssınız. benimde haftaya cumartesi belli olcak bakalım hangisi olacağıVajinal serklaj, abdominale göre daha basit bir operasyon. İlk o tercih edilir. Abdominal ise karından girilerek servikse atılan dikiştir. Genelde gebelik öncesi yapılır ve genel anestezi gerektirir. Vajinal dikiş tutmama ihtimali olan hastalara daha kesin sonuç için yapılır. Vajinal serklajda dikiş doğum yapmadan önce alınır ve vajinal doğum beklenir ya da sezaryen sırasında alınabilir. Abdominal serklajda vajinal doğum olmaz, sezaryen tek seçenektir ve istenirse dikiş gelecek gebelikler için tekrar kullanmak üzere bırakılır.
teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla üstesinden geleceğizMerhabalar çok geçmiş olsun hamile kalmadan yaptırdım ben bu ameliyatı. Ama hamileyken de yapılan birşey gerekli gördüyse doktorunuz bi sorun olmaz allahın izniyle korkmayın içinizi ferah tutun![]()
teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla üstesinden geleceğiz
Merhaba, önümüzdeki perşembe günü olacağım ameliyat..Merhabalar nasıl oldunuz son durumunuz nedir acaba
Merhaba, önümüzdeki perşembe günü olacağım ameliyat..
Sağol canım oldum ameliyatımıMerhabalar nasıl oldunuz son durumunuz nedir acaba