Hamileyken adet görenler bakabilir mi lütfen

Birmavikadin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2022
83
21
3
32
yazmak istedim açıkçası ben regl oldum ama nedense saçma bi şekilde hala umutluyum, tek umudumu kıran göğüsteki hassasiyet gitti, o dolgunduk geçti. Ama 3 gündür ellerim titriyor baş ağrım çok şiddetli gözlerimde kararma oluyor baş dönmem var. Bugün özellikle yürürken tökezledim. Sigara kullanıyorum ve içerken midem bulanıyor ama test yapmaya da korkuyorum. Adet oldum ama sona doğru artık kesildi derken kıpkırmızı bir kan geldi sanki bi yerin kesilir ya öyle bi kan. İlk kez yaşadım. Adet kanı gibi değildi. Ama yerleşme kanaması her yerde kahve rengi ya da pembemsi diyorlar. Bilmiyorum artık o kadar çaresizm ki her şeyden medet umuyorum

Benim annem 3 doğum yaptı hepimizde de bildiğin regl olmuş, bende bu ay çok belirti yaşadım silik testler gördüm regl oldum ama hala belirtilerim var test yaptım negatif çıktı vücudumuzum büyük oyunları bunlar 7 gün olan reglim de 5 gün oldu ve belim ağrıdan kopuyor akıntım var, baş ağrım, uyku halim var mevsimsel diye düşünüyorum artık testim de bu şekilde

Eklentiler

• Screenshot_20230110_221832_com.android.gallery3d.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 523
Hamileyken adet olmak diye birşey yok. Siz söylenenlere aldanmayın. Onlar dönemsel sıkıntılı kanamalardır.Hamilelikte kanama her zaman tehlikedir,adet görüyorum diye normalleştirilemez. Şuan adet olmuşsunuz biliyorum insan önce kabul etmiyor. En başta da ben. Ama moralinizi yüksek tutup yeni bir döngüye hazırlanın. Ya adet olamasak ? Bir de öyle düşünün. Adet olmak demek yeni yumurtaların oluşması demek. İçinizi ferah tutun O güzel haber birgün bize de gelecek

Sonuç ne oldu acaba

Belli oldu mu

Neden kan testi vermiyorsunuz

Çok iyisiniz çok teşekkür ederim. Bu ayda umutluyum dün regl olmam lazımdı ama regl olmadım ağrımda hiç yok dayanamadım test yaptım gündüz negatif çıktı.

Çok iyisiniz çok teşekkür ederim. Bu ayda umutluyum dün regl olmam lazımdı ama regl olmadım ağrımda hiç yok dayanamadım test yaptım gündüz negatif çıktı.
Eşiniz de baktırsın siz de gerekli testleri yaptırın.
Zamanı var

Acaba üstüne mi gördün kan
testi versen

Kizlar bende test yaptım pozitif çıktı idrarda sonra kan testi verdim 11 çıktı kandan ertesi günü bildiğiniz adet gibi kanamam oluyor dün tekrar kan verdim 36 çıktı çok karmaşık içindeyim yani kanama bile olunca yükselmiş ama adet ile alakli hiç belirti yok sadece kanama var ne ağrı ne sancı ne bel ağrısı böyle durum yaşayan var mı bugün doktor randevum var umarım iyi şeyler olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…