Hamileyken adet gormek ?

Betus94

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
442
115
103
30
Kizlar merhaba. Bat en son 13 şubat 6 martta korunmasız ilişki yaşadım 35 günde bir adet oluyorum 6 gün sonra kan verdim çıkmadı bir hafta sonra tekrar kan ulturason yaptırdım çıkmadı 21 martta adet oldum bitti dün ama adetten önce lekelenmem oldu iki kere acik.pembe şeklinde. Şimdi ise midem çok bulanıyor yemek yiyemiyorum. Böyle olup öğrenen varmi .

21 Mart'ta adet olmuşsunuz zaten bu durumda gebelik olmazki

21 Mart'ta adet olmuşsunuz zaten bu durumda gebelik olmazki
Etraftan iki kişide.olmus 3 ay adet olmuş normal şekilde sonra öğrenmiş. Kuzenim de adet olmuş tesadüfen arkadaşı demiş git test yap diye oda o şekilde öğrenmiş. Kafam karıştı benimde

Normal adet gördüyseniz hamilelik yoktur

Etraftan iki kişide.olmus 3 ay adet olmuş normal şekilde sonra öğrenmiş. Kuzenim de adet olmuş tesadüfen arkadaşı demiş git test yap diye oda o şekilde öğrenmiş. Kafam karıştı benimde
Bilemiyorum ama siz ilişkiden sonra testte yaptirmissiniz ..ilişkiden 15 gün sonra kanda beta değerinin 5 in üzerinde olması gerekli ki pozitif olarak değerlendirilsin..tekrar kan testi yapın takip edin o zaman..hayırlısı neyse o olsun

Allah en kısa zamanda kalbinize göre versin inşallah.sizin durumunuzda gebelik yok bence.psikolojik olarak bende de böyle oluyor ama hep sonuçsuz kalıyorum.icijiz rahat edecekse bir kan testi daha yaptırın isterseniz

Allah en kısa zamanda kalbinize göre versin inşallah.sizin durumunuzda gebelik yok bence.psikolojik olarak bende de böyle oluyor ama hep sonuçsuz kalıyorum.icijiz rahat edecekse bir kan testi daha yaptırın isterseniz
Kafamdan atmıştım.gebeliği kuzenim sohbet esnasında kendinden bahsedince acaba mı dedim . Rabbım.herkesin gönlüne göre versin inşallah

Kafamdan atmıştım.gebeliği kuzenim sohbet esnasında kendinden bahsedince acaba mı dedim . Rabbım.herkesin gönlüne göre versin inşallah
Amin inşallah canım.insallah tez zamanda Allah bebeğinin haberini almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…