Çok üzgünüm.Şu an yazarken bile ağlıyorum. Eşim de ben de öğretmeniz. Ancak benim bölüm şefi olmam dolayısıyla işlerim çok fazla.haftanın 3 günü de akşam 6-9 arası dersim var. 33 haftalık hamileyim. Normalde 5 gibi eve gelir yemeğimi yer akşam dersine öyle giderim.Bugün işlerin yoğunluğundan 17:30 u buldu gelmem.Ama ev ile okulun arası 3 dk arabayla. Eşim niye bu saate kalıyorsun diye söylendi.Ömrümü tüketeceksin sen benim dedi. Ben de kavga etmemek için çıktım evden okula döndüm ağlayarak..
Bugün 9 da geldim. Tartışmak istemedim direk yatağa geçtim onu görmeden. Geldi sen ne yapmaya çalışıyorsun falan ben de senin derdin ne dedim. İnsan 17:30 da mı eve gelir o çocuk karnında aç değil mi, senin anneliğini .... deyip küfretti ve gitti. ben kalakaldım ağlıyorum.Adam yan odada maç izliyor
Bugün 9 da geldim. Tartışmak istemedim direk yatağa geçtim onu görmeden. Geldi sen ne yapmaya çalışıyorsun falan ben de senin derdin ne dedim. İnsan 17:30 da mı eve gelir o çocuk karnında aç değil mi, senin anneliğini .... deyip küfretti ve gitti. ben kalakaldım ağlıyorum.Adam yan odada maç izliyor