• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyken anneliğime küfür yedim.

hande6015

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2011
373
2
46
Çanakkale
Çok üzgünüm.Şu an yazarken bile ağlıyorum. Eşim de ben de öğretmeniz. Ancak benim bölüm şefi olmam dolayısıyla işlerim çok fazla.haftanın 3 günü de akşam 6-9 arası dersim var. 33 haftalık hamileyim. Normalde 5 gibi eve gelir yemeğimi yer akşam dersine öyle giderim.Bugün işlerin yoğunluğundan 17:30 u buldu gelmem.Ama ev ile okulun arası 3 dk arabayla. Eşim niye bu saate kalıyorsun diye söylendi.Ömrümü tüketeceksin sen benim dedi. Ben de kavga etmemek için çıktım evden okula döndüm ağlayarak..

Bugün 9 da geldim. Tartışmak istemedim direk yatağa geçtim onu görmeden. Geldi sen ne yapmaya çalışıyorsun falan ben de senin derdin ne dedim. İnsan 17:30 da mı eve gelir o çocuk karnında aç değil mi, senin anneliğini .... deyip küfretti ve gitti. ben kalakaldım ağlıyorum.Adam yan odada maç izliyor:(

Senin anneliğine küfredeceğine kendi babalığına baksın madem ...Sanki gezmeye gidiyorsun.

okadar düşünüyorsa ya okula size yemek getirsin paşam yada çalıştırmasın.33 haftalık gebesiniz siz isteyerek geç kalmış olamazsınız.bebeğini azcık düşünse sizi ağlatmazdı diye düşünüyorum.yorum yaparken biraz hassas olmuş olabilirim kusura bakmayın.kendimden biliyorum.hatasını anlamalı bi derse ihtiyaç var diye düşünüyorum.

va şerefsiz! çok pardon ağır geldiyse bıle senın o karnındaki minicik küçükk meleği yaparken çok zevkli ohh ohh .. ama daha karnındayken nerden bılecek senın ona bakmadıgını. benim sınrıledım oynadı.... gitsin gitssinn maç izledinn izlesinnn! aa valaha sınırlendım. BEN OLSAYDIM BENDE SENİN YAPATIGIN YAPACAGIN ABBALIGA DEDİN LAFA BAK BEN KENDINDIMDEN ÇOK BEBĞİMİZİ DUŞUNUYOEUM DERDİM. Ama sende yeemk felan yedınmı okulda. aksatma sakın gerçketen ben kızarım baak

Son düzenleme:
ay inanmıyorum ya eğitimli insanlarda böyle yapıyorsa yazıklar olsun....hem sen keyfinde mi geç kaldında birde rahatlığa bak beyfendi maç izliyor ayyy ben olsam o adamın saçlarını yollardım herhalde

aslinda bebeginizi ve sizi dusundugu icin oyle demis kesinlikle ama sinirlenince cok yanlis ifade etmis esiniz uzmeyin kendinizi de bebisi de sakin:50:

sabah 6 da kalktım akşam dersim var diye yemek yaptım.bu mu hakettiğim.çamaşırı bile sabah atıp öğlen arası gelip seriyorum.tamam kendisi de temizlikte yardım eder, bazı akşamlar yemeği o yapar ama ben bu lafın üstüne yüzünü bile görmek istemiyorum.içinden bişeyler koptu sanki...

sabah 6 da kalktım akşam dersim var diye yemek yaptım.bu mu hakettiğim.çamaşırı bile sabah atıp öğlen arası gelip seriyorum.tamam kendisi de temizlikte yardım eder, bazı akşamlar yemeği o yapar ama ben bu lafın üstüne yüzünü bile görmek istemiyorum.içinden bişeyler koptu sanki...

Çocuk doğduktan sonraki halinizi düşünmek istemiyorum.
Tırnağına zarar gelse neler olacak kimbilir,böyle bir baba türü var.
Kraldan çok kralcı..
Kim annesinden daha çok düşünebilir ki insanı.
Eşin çok terbiyesiz bir adam arkadaşım,Allah sana sabır versin.

kopmazmı ya anneliğine küfür etmiş. tamam belki seni düşündü bebği düşündü ama bukadr düşünüyorsa lafınıda bılmelı dıye düşünüyorum.

Sizin anneliğinizi sorgulayacağına, kendi kocalığını ve babalığını sorgulasın. Hamile eşini el üstünde tutup yorgunluğunu hafifletmeye çalışacağı yerde neler yapıyor. Yarım saatlik gecikmeyi sorun edeceğine, işlerinizin yoğunluğuna kafa yorup çözüm üretsin o zaman.

Kendinizi hiç suçlayıp yıpratmayın. Kendi sağlığınızı, bebeğinizin sağlığını düşünün. İşleriniz de varsın biraz aksasın ne olacak ki. İşlerinizi hafifletmenin yollarını da arayın bu arada.

Bebeğinize sağlıcakla kavuşmanız dileğiyle...

çok pardon aynı mesajı kaç kere yollamışım..

ben bebek doğunca napıcam bu mantıktaki bi adamla.şu an izne ayrılıp, haziranda tayin isteyip boşanmayı bile düşünüyorum.. abartıyor muyum bilmem ama kalbim sıkıştı o lafı duyunca. gözyaşlarımı durduramıyorum.

eğitimli adamlar böyle yaparsa hamile eşine ,odunlar ne yapmaz..
yarım saat geciktin diye mi tüm tafra?madem öyle gecikince arasaymış seni?
düştün mü kaldın mı? rahatsızlandın mı?
senin öğlen aralarında çamaşır sermen onu hiç alakadar etmiyordur allah bilir?
hamile halinle kasma sende, ev işlerini falan...
doğum iznine çıkman gerekir senin, neden çıkmadın?

ben bebek doğunca napıcam bu mantıktaki bi adamla.şu an izne ayrılıp, haziranda tayin isteyip boşanmayı bile düşünüyorum.. abartıyor muyum bilmem ama kalbim sıkıştı o lafı duyunca. gözyaşlarımı durduramıyorum.

Genel tavrı bu ise bence hiç abartmıyorsun.
Yani dünyanın en berbat insanı olduğunuzu varsayalım hamilesiniz ya,ne bileyim doğada hayvanlar bile gebe hayvana kendi aralarında özen gösteriyorlar.
Kaldı gezmeye tozmaya keyife gitmemişsin iş bu!
Anlamak imkansız

ya arkadaşım nasıl düşünmessin adam daha doğurmadan küfür etmiş sana peki ilk dafamı böyle birşey yaşadınız?

Back
X