Rosem ****BİRİCİGİM*** Kayıtlı Üye 23 Eylül 2007 3.103 20 116 Diğer 4 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Rosem #1 merhaba arakdaslar. yaklasık 7,5 haftalık hamıleyım. yumurtlama donemımde dısım kırılmıstı.catlatma ıgnesıyle hamıle kaldıgım ıcın dıs doktorumun verdıgı amoklavın antıbıyotıgı ıcmemıstım. bırkac gundur dısım cok agrı yapıyor doktorum amoklavın kullanımının gebelıkte bır sakıncası olmadıgını soyledıysede ben kullanmaya korkuyorum. bu ılacı dıs tedavısı ıcın hamıleyken kullanan varmı acaba?
merhaba arakdaslar. yaklasık 7,5 haftalık hamıleyım. yumurtlama donemımde dısım kırılmıstı.catlatma ıgnesıyle hamıle kaldıgım ıcın dıs doktorumun verdıgı amoklavın antıbıyotıgı ıcmemıstım. bırkac gundur dısım cok agrı yapıyor doktorum amoklavın kullanımının gebelıkte bır sakıncası olmadıgını soyledıysede ben kullanmaya korkuyorum. bu ılacı dıs tedavısı ıcın hamıleyken kullanan varmı acaba?
yabangulumZ Nirvana Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2008 9.722 23 683 42 Malatya 4 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Rosem #2 canım burda diş doktorlarıda var onlarada sor istersen.....
yabangulumZ Nirvana Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2008 9.722 23 683 42 Malatya 4 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Rosem #3 http://www.kadinlarkulubu.com/dis-sagligi-ve-dis-bakimi/226969-ankarada-dis-hekimiyim.html
Rosem ****BİRİCİGİM*** Kayıtlı Üye 23 Eylül 2007 3.103 20 116 Diğer 4 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Rosem #4 yabangülüm. .!.: canım burda diş doktorlarıda var onlarada sor istersen..... Genişletmek için tıkla... yabangulum cok tesekkur ederım canım ılgın ıcın..Şeniz
yabangülüm. .!.: canım burda diş doktorlarıda var onlarada sor istersen..... Genişletmek için tıkla... yabangulum cok tesekkur ederım canım ılgın ıcın..Şeniz
Rosem ****BİRİCİGİM*** Kayıtlı Üye 23 Eylül 2007 3.103 20 116 Diğer 5 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Rosem #5 samira .!.: rosemcim disim icin ben de icmistim netten doktora sordum gebelikte kullanilabilen ilaclardandir zarari olmaz demislerdia.s ama sen yine de kendi doktoruna sor istersen Genişletmek için tıkla... canım tesekkur ederım cevabın ıcın. benım doktorumda kullanabılırsın demıstı. yınede ınsan tedırgın oluyor ıste..
samira .!.: rosemcim disim icin ben de icmistim netten doktora sordum gebelikte kullanilabilen ilaclardandir zarari olmaz demislerdia.s ama sen yine de kendi doktoruna sor istersen Genişletmek için tıkla... canım tesekkur ederım cevabın ıcın. benım doktorumda kullanabılırsın demıstı. yınede ınsan tedırgın oluyor ıste..