hamileyken antidepresan kullanmak zorunda kalan var mı?

SucveCeza

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
1.730
1.997
133
merhaba kızlar , hamileyken antidepresan kullanmak zorunda kalan war mı.. o kadar kafam karısık ki anlatamam.. eğer hamileliğinde antidepresan veya sakinleştirici kullanıp , bebeği sağlıklı doğan warsa yazabilir mi?

Yasak diye biliyorum ama, bir sürü yan etkileri var.. Çok mu zor durumdasınız? Yavrunuzu tehlikeye atacak kadar ?

Yasak diye biliyorum ama, bir sürü yan etkileri var.. Çok mu zor durumdasınız? Yavrunuzu tehlikeye atacak kadar ?
Bu durumda bebeği daha fazla strese sokuyormuşsun... üstü bıyık altı sakal yani... psikiyatri bana bırakıyor

İlk haftalarda farkında olmadan kullanmışım. Öğrenince doktorun uyarısıyla bıraktım.

Sorununuz her neyse doktora görünün. Çocuğunuza zarar vermeden kullanabileceğiniz bir ilaç mutlaka vardır.

İlk haftalarda farkında olmadan kullanmışım. Öğrenince doktorun uyarısıyla bıraktım.

Sorununuz her neyse doktora görünün. Çocuğunuza zarar vermeden kullanabileceğiniz bir ilaç mutlaka vardır.
Çocuğa zarar vermemesi için hiç bi doktor garanti vermiyor...

Riske girmeyin demiycem çünkü bu şekilde daha çok etkilenmiş olucak. Yani doktor size verdiyse için zaten hamileliğin için en az zararlı olan c grubu bir ilaç vermiştir. Ne verdi yazabilir misiniz?

Riske girmeyin demiycem çünkü bu şekilde daha çok etkilenmiş olucak. Yani doktor size verdiyse için zaten hamileliğin için en az zararlı olan c grubu bir ilaç vermiştir. Ne verdi yazabilir misiniz?
Sizde mi kullanıyorsunuz? Site de ilaç ismi yazmak yasak sanırım

Sizde mi kullanıyorsunuz? Site de ilaç ismi yazmak yasak sanırım

Nokta koyun araya. Hayır ben kullanmıyorum daha önce kullandım ama iyileştim.
Ama çok araştırdım tekrarlama ihtimali olur diye.
C grubu ilaçlar zararlı olmuyor. Ve antidepresan kullanmadığınız taktirde çocuğa çok büyük zararları olabiliyor.

Nokta koyun araya. Hayır ben kullanmıyorum daha önce kullandım ama iyileştim.
Ama çok araştırdım tekrarlama ihtimali olur diye.
C grubu ilaçlar zararlı olmuyor. Ve antidepresan kullanmadığınız taktirde çocuğa çok büyük zararları olabiliyor.
S..... ilacı desem..

Aynı etken maddesi olan selc...

Tamam.. bence kullanmakta fayda var anksiyete bozukluğu kötü bir hastalık. Sizin ataklarınız da vardır tahminlerime göre. Sizin bu stresli durumunuz bebeğe daha çok zarar verir ilaçtan zaten dediğim gibi o grup ilaçlar en az zararı olan ilaçtır. Daha sonra sorun yaşamamak adına ben eğer böyle bir durum yaşıyor olsaydım alırdım zaten araştırmamın sebebi de bu. Ben manik depresif için tedavi oldum çok ileri derecede değildi. Düzenli kullandım 2 sene boyunca çok şükür şuan bir sorun yok. Emin olun siz ne kadar stresli olursanız bebek o kadar etkilenir.

eltimçok agir psikiyatri ilaçlari kullaniyordu , 13 senedirde çocugu olmuyordu ,neyse ilaçalr aynendevam derken hamile oldugunu ogrendi 3 aylik falandi orgendiginde, sonrasinda azaltip kullandi ilaçlarini,,çocuk iyi bi araz yok, 1 yasini geçti simdi

uykusu çok hafif mis yuruusen uyaniyor :) eltim ilaçalr yuzunde diyor ama tibbi açiklamasi varmi bilemem tabi :))

Back
X