hamileyken antidepresan kullanmak zorunda kalan var mı?

Tamam.. bence kullanmakta fayda var anksiyete bozukluğu kötü bir hastalık. Sizin ataklarınız da vardır tahminlerime göre. Sizin bu stresli durumunuz bebeğe daha çok zarar verir ilaçtan zaten dediğim gibi o grup ilaçlar en az zararı olan ilaçtır. Daha sonra sorun yaşamamak adına ben eğer böyle bir durum yaşıyor olsaydım alırdım zaten araştırmamın sebebi de bu. Ben manik depresif için tedavi oldum çok ileri derecede değildi. Düzenli kullandım 2 sene boyunca çok şükür şuan bir sorun yok. Emin olun siz ne kadar stresli olursanız bebek o kadar etkilenir.
Manikdepresif ciddi bir hastalık. Nasıl o hastalıktan kırtuldunuz 2 sene de...? Terapi mi aldınız ilaç tedavisinin yanında?

Manikdepresif ciddi bir hastalık. Nasıl o hastalıktan kırtuldunuz 2 sene de...? Terapi mi aldınız ilaç tedavisinin yanında?
İlaç tedavisi gördüm. Bana çok iyi geldi zaten ileri derece değildi başlangıçtı. Ufak belirtiler fark edince direk doktora gitmiştim. Tekrarlama ihtimali var ama daha sonra o yüzden stresten uzak duruyorum zaten tam umursamaz oldum kafama hiç birşey takmıyorum artık

Bende bitek sinirlerimi kontrol edememe sorunum vardı bide kafamda sinirlendiğim kişilerle tartıştığımı fark ettim. O da beni yoruyordu. Gittiğimde zaten verdiği ilaçlar 2.5 mg. Doktor kontrolunde bıraktım ilacı.

Back
X