Aile Planlaması hamileyken bilmeden doğum kontrol hapı kullanılırsa bir sorun olur mu?

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
821
123
benim normal ilaç saatim akşam 19:00. ama bazen bir kaç kez unutup ertesi sabah aldığım oldu. belki ihtimal düşük ama hamile kalsam ve bilmeden ilaç kullansam bir zararı oluyor mu aklıma takılıyor?

Bu olay hapla korunurken benim de aklıma takılmıştı o zaman kime sorsam bi şey olmaz demişti ama pek ikna olamamıştım. Eğer yorum yazan kesin bilgi sahibi biri olursa burda yerimi alayım mutlaka okumak isterim cevabı

benim normal ilaç saatim akşam 19:00. ama bazen bir kaç kez unutup ertesi sabah aldığım oldu. belki ihtimal düşük ama hamile kalsam ve bilmeden ilaç kullansam bir zararı oluyor mu aklıma takılıyor?
Canım bazı zamanlar unutmalar olabiliyor ben bir buçuk sene kullandım yani ilaç kullanırken hamilelik ihtimali pek olmuyor. Sonuçta ilaç engelliyor

Hiçbir şey olmuyor merak etmeyin. Herhangi bir zararı olsa istenmeyen gebeliklerde içip bebeğin oluşumunu durdurmaya çalışırlardı. Ki bunu deneyenlerle karşılaştım bir problem oluşturmuyor. Hamileyken farkında olmadan içtiyseniz bile hamile olduğunuzu anlayınca bırakırsınız bebeğe ve size bir zararı olmaz bu süre içinde

Back
X