Hamileyken bilmeden ilaç içmek

sevgifasa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2025
7
1
1
28
Şuan 5 haftalık hamileyim adet gecikmesine 2 gün kala geçen hafta sancılarım çok olduğu için dexpass ilacı içtim. Hamile olduğumu bilmiyordum bebeği kötü etkiler mi acaba

Şuan 5 haftalık hamileyim adet gecikmesine 2 gün kala geçen hafta sancılarım çok olduğu için dexpass ilacı içtim. Hamile olduğumu bilmiyordum bebeği kötü etkiler mi acaba
Bunun cevabını kimse bilemez. Hapı doktor reçete etmeden içmişsiniz. Hadi doktora gidemedeniz uzerinde Hamile kalma ihtimali varsa kullanmayın yazıyor. Açıp prospektüsü neden okumadınız? Ne kadar doz aldiniz bir kere mi? Çok kullandiysaniz belki sıkıntı olabilir.
Umarım bir sey olmaz. Düşünüp durmayın artık olan olmuş. Saglikli bir gebeliktir diye dua edin.

1 kere içtim doktor verdi adet günüme 3 gün kalmıştı o zaman verdi bende bir kere tek içtim

Hiçbirşey olmaz canınızı sıkmayın öğrenene kadar ki kısım drum demesıylede askıda kısım daha tam anlamıyla zarar verecek bi durum da yok ortada.. Bende hamıle kaldığım ay deli gibi baş ağrısı stresli bi dönemdeyım ve gün aşırı çok hızlı ağrı kesıciler aldım druma anlamıyorsunuz çok çok içtim demiştim 4 aylık bebişim kucağımda

Canım ben de hamile olduğumu bilmiyordum ağrım çoktu regl ağrısı sanıp 2 3 kere ağrı kesici içtim güçlü ağrı kesiciydi ama çok şükür bebeğimde hiç bir sorun yok bebeğin yenilen içilen şeylerden etkilenmesi için plesenta yoluyla beslenmeye başlaması gerekiyormuş sanırım ama ilk haftalar sadece bir kan pıhtısı şeklinde olduğu için fazla etkilenmiyor bizim yememizden. İçini ferah tut yani önemli olan bundan sonrası

Bazen ihtimal vermedigimiz sürprizler olabiliyor hani öyle demişler ya . Oğluma hamile olduğumu bilmiyordum olabilme ihtimalini dahi düşünmemiştim arveles aldım yetmedi belime iğneler vurdurdum ve röntgen e girdim bu ogrendim k hamileyim havalara uçtum ama korktum da Dra sordum öncesini düşünme dedi bişey olmaz dedi ve çok şükür olmadı. Herkes aynı değildir tabiki döllenme aşamasında iken sorun olmuyor ama organlar oluşurken risk oluyor diye biliyorum. Çok şükür oğlum saglikli

Hiçbir şey olmaz, öğrenene kadarki zaman ya hep ya hiçtir. Zarar gelmişse zaten devam etmez. Devam ettiğine göre etkilememiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…