Canim oncelikle insallah tam tersi olur ve duzelirsiniz... simdi cogu kisiye gore dusuncem yanlis gelebilir ama kimse yanlis anlamasin cnku yasadiklarimdan dolayi bu yorumu yapiyorum. Annemle babamnda gecimsiz evliligi varmis ilk gunden beri ve cocuklarida cok gec olmus coluk cocuk derken bi sure dha katlandilar evliliklerine ama sonuc olarak benm babamda babalik yapabilcek sorumlulukta degildi ve yapamadi da... en son ayrildilar ve hatir bile sormak icin aramadi bizi. Tabi olan bize oldu. Arkamizda destegimiz hic yoktu ve agrasif olduk herkese herseye krsi tek basimiza mucadele etmek zorunda kaldik. Brsuru hastaligim cikti stresten dolayi. Anlatsam kelimeler yetmez. Kucukken arabalarin onune atladim annemle babam kavga ederken o yasta olmek istedim bikmistim cnku. Minicikken dha ne tehditler isittim. Yani anlicagin anne baba ayriliyo ama olan cocuklara oluyo. Bzen diyodum keske olmasaydik... daha hayirli olurdu belkide... baznde diyorum iyiki olmusuz annemize destek oluyoruz. Ama eger gecim yoksa 40yilda gecse 10tanede cocuk olsa bu degismiyo. Erkek bi sekilde hayatini devam ettiriyo ama olan anneye ve cocuklarina oluyo.. iyi dusun gec olmadan karar ver canm. Hakkinda hayrlisi olsun
sen anlatinca boyle kendi ailemde gozumde canlandi
cok uzgunum suan....