• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken de şık olabilirsiniz

radika

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
1.024
4
116
İstanbul
blackchicmaternity500.jpg

BlackTurtleneckDress500.jpg

BohemianRhapsodyDress2500.jpg

ButterflyGown500.jpg

blueAudreyGown2new500.jpg

SarahDress500.jpg

SuedeGown500.jpg

OneShoulderDress500.jpg

goldfinger800.jpg

CaliforniaGirlmaternitydress2500.jpg

SirenDress500.jpg

BlueStephy500a.jpg

blacklaceensemble500.jpg

GRnStrplsLaceDressBlkliner500.jpg

NavyCrystalSwingDress500.jpg

RedStraplessLaceDress500&

BrownFringeDress500.jpg

brown%20velvet%20dress500.jpg

ChocolateRaspberryMaternityDress500.jpg

LeopardBurnoutDress500.jpg

brownmodmaternitydress500.jpg

oneshoulderringtop500.jpg

PinkFrenchCuffedShirt500.jpg

SirenTop500.jpg

RedMamaTop500.jpg

WhiteTubeWhiteSLPant500.jpg

SilverGownHeartofGlass3500.jpg

goldfishdressfinalbig500%5B1%5D.jpg

whitehalter500.jpg

SilverBellWeddingGown2500.jpg

GreenFlowerGown2500.jpg

gnlük standart fakt şık bişiler lazım bize :( alışverişe cıkıcm en kısa zamnda ama ne alıcm yazn nelr rahat ve şık olur hiç bilmiorum...

çok güzeller ama piyasad a bulunmuyor daha dün kız katdeşim için kadıköyün altını üstünü getirdik(kız kardeşim eskişehir den sırf hamile elbisesi almak için gekdi) adam gibi çalışan kadın için hamile elbisesi bulamadık
hele pantolonlar tamamen ticari olmuş nerdeyse her ay yenisni alman gerekecek ben hamileyken 2 pantolan almıştım karnım büyüdükçe pantolonu bollaştırıyordum şimdi beden beden ayrıca hepsi ateş pahası

alt tarafı bol buluz pamışlar adı hamile buluzu ya 100 tl fiyat ayıp vallahi ayıp

ayy cok güzeller hamileligim boyuncaa cingene gibi gezdim son bir ayımdada kıyafet almaya hiç niyetim yok...

ama cok güzellermiş

Hiç hamile kalmadığım için nasıl bir duygu bilemiyorum ama ilerde böyle olsa heralde kendi giysilerimin bazılarını özel olarak yaptırırdım.Okuldayken eski bir arkadaşım diploma projesi olarak hamile koleksiyonu yapmıştı.En azından daha rahat giyebilmek için giysilerimden bazılarını kendim tasarlardım heralde çünkü bu konuda çok alternatif yok bence bir de streç dapdar şeyler giyiyorlar ve iğrenç gözüküyor tam manasıyla bira göbeği olan adamlar gibi.Çok şişman bir kadın olacağımıda hiç sanmıyorum zaten bu şişmanlıktan apayrı bir durum kocaman bir göbekle ve içinde bir canlıyla dolaşmak nasıl bir duygu bunu ancak yaşayan anlayabilir heralde yaşamadan bilinmez.:emir_bebek::emir_bebek:

Radika o resimdeki kiyafetler hangi markanin? 1 ay sonra dugun var ben ben 7 aylik hamile olacagim.. abiye hamile kiyafeti ariyorum..nerelerde bulabilirim?

Cicişlerim kk nın güzelleri mayısta eşimin kardeşi sünnet olucak düğünde giymek için görümcem ve ben şık bir elbise arıyoruz.bidiğiniz güzel mağazalar yerler varmı cokta pahalı olsun stemıyorum 250den fazla vermek ıstemıyorm.:( bi yardım edinn...

Arkadaşlar ümraniye çarşıda gencalların yan sokagında seren hamile giyim var hem çok çeşit var hemde fiyatlar uygun çok güzel

Back
X