• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyken dolorex içtim

ceycey04

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2020
7
0
1
33
kızlar merhaba,ben dokuz haftalık gebeyim. Baş ağrıları normalde de fazla olan biriyim.Başım çok şiddetli ağrıyınca parol kesmediği için dolorex içtim ve şu an çok vicdan azabı çekiyorum.Daha önce bu şekilde bu ilacı içen oldu mu?,bu konuda deneyimi olanlar lütfen bana yardımcı olabilir misiniz?

kızlar merhaba,ben dokuz haftalık gebeyim. Baş ağrıları normalde de fazla olan biriyim.Başım çok şiddetli ağrıyınca parol kesmediği için dolorex içtim ve şu an çok vicdan azabı çekiyorum.Daha önce bu şekilde bu ilacı içen oldu mu?,bu konuda deneyimi olanlar lütfen bana yardımcı olabilir misiniz?
Canim sonuçta hamileyken kullanılan her ilaç bebek için az çok sakıncalı.Birdaha içmemeni tavsiye ederim. Ama bende ilk hamile olduğumu bilmiyodum.Ve dolorex içmiştim.Prospektüsünü okudum. 6.aydan sonra kullanmayın yazıyordu.

9 haftalık 6 günlük on haftalık sayılır yani,içtiğim günden beri çok kötüyüm.Bebebkte herhangi bir anomali oluşursa diye çok korkuyorum

O ağrıyla ilk yapmam gerekeni sonradan yaptım,prospektüsü okudum ve başka yerlerden arastırdım üçüncü trimesterden sonra hiç önermiyorlar ama ilk ve 2. trimesterde de içmeyin diyorlar

O ağrıyla ilk yapmam gerekeni sonradan yaptım,prospektüsü okudum ve başka yerlerden arastırdım üçüncü trimesterden sonra hiç önermiyorlar ama ilk ve 2. trimesterde de içmeyin diyorlar
Evet içmemeyi öneriyolar. Ben bilmeyerek içmiştim.İçin rahat etmiyorsa doktora git kuzum. İnşallah sapasağlamdır bebeğin. 🌸

Tüh keşke icmeseydiniz ya doktorunuza bir danışın bence...inşallah bişey olmaz. Zararlı olduğunuzu bilmiyormuydunuz?

Tüh keşke icmeseydiniz ya doktorunuza bir danışın bence...inşallah bişey olmaz. Zararlı olduğunuzu bilmiyormuydunuz?
biliyordum aslında ama ağrım çok siddetli olunca dayanamadım sonradan da çok pişman oldum tabi,doktorum bir kereden birsey olmaz ama bir kez daha alımı olmamalı dedi

biliyordum aslında ama ağrım çok siddetli olunca dayanamadım sonradan da çok pişman oldum tabi,doktorum bir kereden birsey olmaz ama bir kez daha alımı olmamalı dedi
Hamilelik çok önemli bir olay can tasiyorsunuz baş ağrısı vs değil geçmiş olsun bir şey olsa ömür boyu vicdan azabı Allah korusun bir daha yapmazsınız t karar geçmiş olsun bebeğinize iyi bakın

bu tür ilaçlar bebeklerde kalıcı hasarlar yapıyor ve siz bilerek içiyorsunuz gerçekten şok oldum inanamıyorum size

Acaba bebeğiniz sağlıkla doğdumu ? bende aynı durumdayım.

Hamileyken doloreks içtim yazmissiiniz peki birşey oldu mu bebeginize şimdi aynı sikinti bennde de vaar😔

Back
X