Merhabalar arkadaşlar 20 haftalık gebeyim 7. Haftadan beri yanaklarımda şiddetli kızarıklıklar oluştu pul pul dökülmeler var dermatolğa gittim Gül hastalığı olduğunu söyledi 2 krem yazdı kullanıyorum pek bir faydası yok çevremdekiler doğumdan sonra geçer diyor bu hastalığı hamileyken yaşayan ve sonrasında iyleşen varmı lütfen yazın
Merhabalar arkadaşlar 20 haftalık gebeyim 7. Haftadan beri yanaklarımda şiddetli kızarıklıklar oluştu pul pul dökülmeler var dermatolğa gittim Gül hastalığı olduğunu söyledi 2 krem yazdı kullanıyorum pek bir faydası yok çevremdekiler doğumdan sonra geçer diyor bu hastalığı hamileyken yaşayan ve sonrasında iyleşen varmı lütfen yazın
Benim gebelikten önce de vardı. Gebelikte arttı. Biraz genetik bu hastalık. Özellikle açık ten renkli olanlarda oluyor. Gebelikte çıkanları bilmiyorum normalde bilinen bir tedavisi yok. Cok ilerlemiş vakalarda kılcal damarlar çok yüzeye çıkarsa lazer tedavisi yapılıyor ama o da kesin çözüm değil maalesef. Güneşe çok fazla maruz kalmayın hamilelere uygun güneş kremleri onları kullanın.