Hamileyken haftada kaç kez..

İyi o zaman. Anlaşılan senin kocanın o ihtiyacı yok. Hem soru soruyorsun hem burada çok bilmişlik yapıyorsun. Herkesin cinselliği farklı. Herkesin özeli kendine. Ayrıca insanın konuştuğu şekil, düşünce tarzını da gösterir. Cinsellik bir görev değil veya senin dediğin gibi bir kadınlık görevi değil. Rahat yaşayın biraz, bu kadar takıntı yaparsanız hiç mutlu olamazsınız.
bilmişlik yapmadım seninle aynı düşünmek zorunda değilim.kocama görevimi yerine getirmek filan demedim konuyu saptırmak yaptığın başka bir şey değil...
Herneyse ''Anlaşılan senin kocanın o ihtiyacı yok'' ile başlayan saldırgan ve cinsel terapistmiş gibi tespit yaptığın cümlelerini cevaplamayacağım gereksiz polemik olmasın.herkesin özeli kendine diye düşünüyorsan benim özelim ile ilgili bu şekilde yorum yapman çelişki oluyor kusura bakma..

bilmişlik yapmadım seninle aynı düşünmek zorunda değilim.kocama görevimi yerine getirmek filan demedim konuyu saptırmak yaptığın başka bir şey değil...
Herneyse ''Anlaşılan senin kocanın o ihtiyacı yok'' ile başlayan saldırgan ve cinsel terapistmiş gibi tespit yaptığın cümlelerini cevaplamayacağım gereksiz polemik olmasın.herkesin özeli kendine diye düşünüyorsan benim özelim ile ilgili bu şekilde yorum yapman çelişki oluyor kusura bakma..
Senin özelin hakkında yorum yapmama bir “imkan” veriyorsun çünkü. Hem de sadece bana değil, herkese. Neyse, bence bu konuyu eşinle konuşman en iyisi. Burada çözüm bulamazsın. Derdini onunla paylaşmalısın.

Senin özelin hakkında yorum yapmama bir “imkan” veriyorsun çünkü. Hem de sadece bana değil, herkese. Neyse, bence bu konuyu eşinle konuşman en iyisi. Burada çözüm bulamazsın. Derdini onunla paylaşmalısın.
istemeden zorla yorum yaptırmıyorum kimseye sonuçta.isteyen yazıyor istemeyen yazmıyor.özelime giriyormuş gibi hissedip rahatsız olan varsa senin gibi yorum yapmasın.eşimle konuştum o konuyu çözdük o kısımları okumamışsın sanırım.geneli okumayıp 2 kelimeye takılınca yanlış anlıyor insan senin gibi.tavsiyen için teşekkürler yine de...

Aynen haa.. ben bebekten yemeye icmeye wcye gitmeye vakit bulamyorum . Uykusuzluktan geberiyorum. Ne sevismesi.
Herseyin tam olur da,istegin gelir bence.. elzem ihtiyaclarimi zor karsilyorum,cinsellik cook luks duruyo.. bebek zaten 12 1gibi uykuya daliyo. Ve bazen 15dk.da bir bile agladigi oluyo. Saat basi uyandirir. Nerdeyse 1yasina giricek hala boyle. Besigi bizim yatagin yaninda ama cogu zaman ortamizda yatiyo . Koyunca uyaniyo falan. Valla sadece gece azicik bi uyku uyuyorm ,onu da yok cocugun ozguveni gelismez yok tek basina yatmaya alissin vs vs gibi seyler yuzunden pas gecemem. O yuzden uyuyabileym diye ,nerde uyursa orda uyutuyorum..
Bana da sorsaniz 1ayda 1kere yeterli. Ama esim sinir oluyo bu hallerime. :/ oof of istek mistek yok bende de. Keske olsaydi.. insan bi firsat yaratir belki oyle olunca da. Uyumak istyorum tum bos vakitlerimde..cok yorgun oluyorum pilim bitiyo.
Aynen canımmm aynennn. Valla cınsellık bakım hak getıre ... bı çocuğu olsunda konu sahıbının kocam benı begenmıyoggg veryansını kalır mı bakalım :))))

Kötü düşünme hemen. Esim aman oturma ayaklarını uzat da bebek rahat etsin diyen biri. Sem haftada bir demissin bize gore o bile cok. Bana da cok takilir. Ama bazi erkekler bebege zarari olur diye cinsel iliskide n uzak durur. Senin esin de azaltmayi secmis. Bunda kötü bise yok. Bi de esim beni eskisi gibi opup sarilmazdi. Sebebini anliyorum sarilinca opunce sevismek istyor. Sevisince de bebege bisre olmaz de mi diyip duruyor. Kimi erkekler vicdan yapar. Bebegi dusunur. Gözü dışarıda degilse seni seviyorsa bu sana yetmeli kotu düşünme

Kötü düşünme hemen. Esim aman oturma ayaklarını uzat da bebek rahat etsin diyen biri. Sem haftada bir demissin bize gore o bile cok. Bana da cok takilir. Ama bazi erkekler bebege zarari olur diye cinsel iliskide n uzak durur. Senin esin de azaltmayi secmis. Bunda kötü bise yok. Bi de esim beni eskisi gibi opup sarilmazdi. Sebebini anliyorum sarilinca opunce sevismek istyor. Sevisince de bebege bisre olmaz de mi diyip duruyor. Kimi erkekler vicdan yapar. Bebegi dusunur. Gözü dışarıda degilse seni seviyorsa bu sana yetmeli kotu düşünme
İnsallah dogunca da bu kadar vicdanli dusunceli olurlar :KK53: valla olmazsa biliyorum ben ona yapacaklari:sinirli: hepi topu 3-4 kere iliskiye girdik hamile oldugumdan beri. Gecen son iliskiden sonda tekrar yapmama karari almis doguma kadar, geceleri uykusu kaciyormus, korkuyormus, vicdan azabi cekiyormus, ben de artik istemeyecek misim :D

gerçekten mi:KK43: ama beni daha çok arzulamasını istiyorum.en son ne zmn sevdiğini söyledi hatırlamıyorum:KK43: bilmiyorum ya haftada 1 kez normal mi yani?henüz 1.5 yıllık evliyiz ama...
Haftada bir kez normal mi diye Sormuşsun. Bir kez oluyormuş şükret tüp bebekle bir hamile kaldım nasıl olduğunu unuttum
Hmm demişsin hiçbir şey eskisi gibi olmayacak mı diye
Evet çocuk doğduktan sonra hiç birşey eskisi gibi olmuyor
Olumlu ve olumsuz olmasını siz Yaşayarak göreceksiniz

Beni sevmiyorsun diye surat asınca karsi taraf aşka mı geliyor?
Cidden coook abartmissiniz ama sizin değil hormonlarızin suçu.
Bence fazla uzatmadan barışın

İnsallah dogunca da bu kadar vicdanli dusunceli olurlar :KK53: valla olmazsa biliyorum ben ona yapacaklari:sinirli: hepi topu 3-4 kere iliskiye girdik hamile oldugumdan beri. Gecen son iliskiden sonda tekrar yapmama karari almis doguma kadar, geceleri uykusu kaciyormus, korkuyormus, vicdan azabi cekiyormus, ben de artik istemeyecek misim :KK70:
Inslalah canim. Bak kendi de soylemis bebegi dusunuyor. Uzulme sen (:

Back
X