Hamileyken hamile kalanlar var mı kızlar (tüp bebek)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zyn44
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gerçekten katılıyorum bizde de çikolata kisti var işte doktorlar aşılama çok düşük ihtimal tutar tüp bebek gerekiyor dedi birde amh düşük olunca stres yapmamak elde olmuyor işte ama ummadığın anda oluveriyor. Ben bu ay zaten tutmaz kafasıyla tatil yaptım gezdim tozdum kostum dağlara bile tırmandım asla umursamadım isyan etmek yerine ettiğim tek dua hayırlısı olsun demek oldu çünkü yeterince kendimi yiprattim olacağı varsa olacaktı zaten ve oldu çok şükür . Bu yazıyı okuyanlara tavsiyem beklenti içinde olmayın hayırlısını dileyin kafa rahat ederse olacak zaten sıkıntı stres asla çare değil .
Aynen öyle umut olur belki birilerine 🤲

Canım adetle beraber ilaç kullanacaksın hemen transfer olmayacak. Sen yine denersin transfere kadar
Tamamdır öyle yaparım. Birde bir şey sormak istiyorum hastaneden bize yumurta toplanacağı gün spermde alınacak demedi ben de bilmiyordum eşim de dün afedersiniz kendi kendine boşaldı bugün hastaneye gittigigimizde örnek verilecek dendi bende sinirlendim nasıl böyle bir konuda bizi uyarmazsınız ilk defa tüp bebek yaptırıyorum haliyle detayına vakıf değilim bugün tekrardan örnek verdi biraz tereddüt ediyorum üst üste boşalması acaba kaliteyi düşürür mü diye

Tamamdır öyle yaparım. Birde bir şey sormak istiyorum hastaneden bize yumurta toplanacağı gün spermde alınacak demedi ben de bilmiyordum eşim de dün afedersiniz kendi kendine boşaldı bugün hastaneye gittigigimizde örnek verilecek dendi bende sinirlendim nasıl böyle bir konuda bizi uyarmazsınız ilk defa tüp bebek yaptırıyorum haliyle detayına vakıf değilim bugün tekrardan örnek verdi biraz tereddüt ediyorum üst üste boşalması acaba kaliteyi düşürür mü diye
Hastanenin ihmali olmuş ama söyleyin sizi ona göre yönlendirsinler belki bi kaç gün geçtikten sonra çağırırlar nolur nolmaz bilgileri olsun

Hastanenin ihmali olmuş ama söyleyin sizi ona göre yönlendirsinler belki bi kaç gün geçtikten sonra çağırırlar nolur nolmaz bilgileri olsun
Eşim doktora sormuş herhangi bir sorun olmaz demiş ama işte bilemiyorum

Canım 3 gün perhiz demişti doktor. Bilemiyorum ama tabi ki bişey olmaz derler onların hatası çünkü. İnşallah iyi olur sonuçlar içini ferah tut

Merhaba kızlar tüp bebek sürecindeyken doğal yolla hamile kalmışım ama haberim yoktu sonrasında transfer oldum o da tuttu çok şükür şimdi ikizlere hamileyim ama biri doğal diğeri tüp bebek aralarında 4 5 gün var benim gibi olan vat mı acaba 🤲🥰
Mucize gibi bir şey 🤩 sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🙏 transfer yapılırken ultrasonda bir ekranı açık oluyor. Rahim içi görülmedi mi acaba ?

Mucize gibi bir şey 🤩 sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🙏 transfer yapılırken ultrasonda bir ekranı açık oluyor. Rahim içi görülmedi mi acaba ?
Yok görünmedi o sıra döllenme zamanlarında falanmış sanırım henüz bebek olmamış olma yolundaymış 🙈Amin inşallah darısı tüm bekleyenlere olsun 🤲

Merhaba kızlar tüp bebek sürecindeyken doğal yolla hamile kalmışım ama haberim yoktu sonrasında transfer oldum o da tuttu çok şükür şimdi ikizlere hamileyim ama biri doğal diğeri tüp bebek aralarında 4 5 gün var benim gibi olan vat mı acaba 🤲🥰
Gerçekten tam bir mucize inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi böyle güzel mucizeler okumak umut veriyor insana

Gerçekten tam bir mucize inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi böyle güzel mucizeler okumak umut veriyor insana
Amin inşallahhh 🥰 çok şükür nasip oldu tüm bekleyenlere umut olsun nasip olsun inşallah ❤️

Back
X