C Cansu____ Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Haziran 2017 9 2 1 31 10 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Cansu____ #1 9+5 hamileyim havuza girenler girmeyenler bir sikinti yaşadınız mi havuzun hijyeni hakkinda kesin bilgi sahibi olamam yardimci olur musunuz
9+5 hamileyim havuza girenler girmeyenler bir sikinti yaşadınız mi havuzun hijyeni hakkinda kesin bilgi sahibi olamam yardimci olur musunuz
mina retriever Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2016 2.960 1.544 63 10 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Cansu____ #2 Cansu____ .!.: 9+5 hamileyim havuza girenler girmeyenler bir sikinti yaşadınız mi havuzun hijyeni hakkinda kesin bilgi sahibi olamam yardimci olur musunuz Genişletmek için tıkla... Ben dr uma sordugmda girebilirsin islak kalma yeter dedi ama denize girdim havuza girmedim. Hijyenik olmaz diyenler oldu ama dr un soyledigi tehlikeli bi durum yok girebilirsin di.
Cansu____ .!.: 9+5 hamileyim havuza girenler girmeyenler bir sikinti yaşadınız mi havuzun hijyeni hakkinda kesin bilgi sahibi olamam yardimci olur musunuz Genişletmek için tıkla... Ben dr uma sordugmda girebilirsin islak kalma yeter dedi ama denize girdim havuza girmedim. Hijyenik olmaz diyenler oldu ama dr un soyledigi tehlikeli bi durum yok girebilirsin di.
N nefaen Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2017 26 0 1 35 11 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Cansu____ #3 Bende yeni gittim geldim doktor banada havuz yasak denize gir dedi bende öyle yaptim bi sıkıntım olmadı
Bende yeni gittim geldim doktor banada havuz yasak denize gir dedi bende öyle yaptim bi sıkıntım olmadı