Hamileyken ilişki

parl

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2021
109
39
18
29
Merhaba bunu yazarken utanıyorum ama hamileyim ve eşimi arzuluyorum ve akıntı geliyor bebeğe bir zararı var mı ya da sürtünürken ıslanmak 🙈 dr soramıyorum

Düşük tehlikeniz vs yoksa bir engeli yok sadece içinize boşalma durumu olmamalı sperm kasılma yapar.

Merhaba bunu yazarken utanıyorum ama hamileyim ve eşimi arzuluyorum ve akıntı geliyor bebeğe bir zararı var mı ya da sürtünürken ıslanmak 🙈 dr soramıyorum

Düşük tehlikesi dışında cinsel yaşamınıza aktif ve eski düzende devam edebilirsiniz. Spermin kasılma yaptığını daha önce duymadım, açıkçası biz dikkat de etmedik bu duruma. Son haftalarda bazı doktorlar uyarıyormuş ama o da bebeğin konumu vs gibi bir sürü sebeple kişiden kişiye değişir.
Ayrıca doktorunuzla her şeyi açık açık konuşun. Bu tür sorulara alışıklar. Zaten o bebeğin nasıl olduğunu gayet iyi bildikleri için eşinizle yaşayacağınız cinsel birlikteliği sormanız kadar doğal bir şey yok 😊

öncelikle umarım sağlıklı bir şekilde kucaginiza alirsiniz 🤍
doktorunuza danismaktan cekinmeyin. nasil hamile kalındığını biliyor neden cinsellik yaşamıyor gibi davraniyorsunuz ki gayet normal bir durum bu 😅 düşük tehlikeniz vs yoksa da bir problem olmuyor diye biliyorum

Gebelikte zaten dr'lar öneriyor hatta son haftalarda korunmasız ilişki kolay doğum için önerilir bi sıkıntı yoksa eşiniz korkuyorsa ikna edin,ilk gebelikte erkekler çekinir sonrakilere bi şey diyemem😅

Back
X