tifitik Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2013 29 0 6 Amasya 28 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tifitik #1 kızlarr ben 6 haftalık hamileyim ilişkiye girsek sorun olurmu bebek için çünkü girdikten sonra sancılanıyorumda lütfen yardımm
kızlarr ben 6 haftalık hamileyim ilişkiye girsek sorun olurmu bebek için çünkü girdikten sonra sancılanıyorumda lütfen yardımm
emirin_annesi Üye Kayıtlı Üye 9 Nisan 2013 1.768 18 16 Eskişehir 28 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tifitik #2 tifitik .!.: kızlarr ben 6 haftalık hamileyim ilişkiye girsek sorun olurmu bebek için çünkü girdikten sonra sancılanıyorumda lütfen yardımm Genişletmek için tıkla... girdikten sonra sancılanıyorumda kendin vermişsin cevabı tatlım :))
tifitik .!.: kızlarr ben 6 haftalık hamileyim ilişkiye girsek sorun olurmu bebek için çünkü girdikten sonra sancılanıyorumda lütfen yardımm Genişletmek için tıkla... girdikten sonra sancılanıyorumda kendin vermişsin cevabı tatlım :))
MawidenKadin Yoga teacher 🧘🏼♀️ Kayıtlı Üye 5 Nisan 2012 1.957 410 163 38 28 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tifitik #3 Doktoruna danışırsan o bilgilendirecektir.
Q qulum Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Aralık 2012 539 29 48 32 Bursa 28 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tifitik #4 Cnm bnde 7 haftalik hamileym doktor bana bi sure daha grmeyin ddi. Bnm kisttim de var agrim oluyoda bnce snde qirme..
Cnm bnde 7 haftalik hamileym doktor bana bi sure daha grmeyin ddi. Bnm kisttim de var agrim oluyoda bnce snde qirme..
lu_lu13 Üye Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2013 34 2 6 Antalya 28 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tifitik #5 ben hamileyken ilişkiye girince bebekte roller coaster etkisi yaptığını duymuştum. bebek için iyi bile dediler O.O bence yapmayın nolur nolmaz ve doktorunuza danışsanız daha sağlıklı olur. çünkü kimse kimseye benzemez sizin durumunuz farklıymış
ben hamileyken ilişkiye girince bebekte roller coaster etkisi yaptığını duymuştum. bebek için iyi bile dediler O.O bence yapmayın nolur nolmaz ve doktorunuza danışsanız daha sağlıklı olur. çünkü kimse kimseye benzemez sizin durumunuz farklıymış
A askhicbitmez annesinin kuzusu geliyooo Kayıtlı Üye 3 Mart 2010 1.245 21 118 Antalya 28 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tifitik #6 kalp atışı duyana kadar girmeyin dedi doktorum kalp atımı duyduktan sonra birlikte olduk
tifitik Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2013 29 0 6 Amasya 1 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tifitik #7 sancı olmuyor artık ama basta biraz acıyor acaba bebekten dolayımı yerimi daraltıyor
tifitik Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2013 29 0 6 Amasya 1 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tifitik #8 serender001 .!.: girdikten sonra sancılanıyorumda kendin vermişsin cevabı tatlım :)) Genişletmek için tıkla... sancı olmuyor artık ama basta biraz acıyor acaba bebekten dolayımı yerimi daraltıyor
serender001 .!.: girdikten sonra sancılanıyorumda kendin vermişsin cevabı tatlım :)) Genişletmek için tıkla... sancı olmuyor artık ama basta biraz acıyor acaba bebekten dolayımı yerimi daraltıyor