- 14 Ağustos 2014
- 63
- 4
- 13
- 34
- Konu Sahibi meltemasel
-
HENÜZ YENI HAMILEYIM AMA KAHVERENGI PEMBEMSI GIBI BIR AKINTIM GELDI DOKTORUMU ARADIM PROGESTAN DİYE BİR İLAÇ VERDİ FİTİL OLARAK KULLANMAMI SOYLEDI COK OLMASADA ARA ARA AGRIM OLUYOR NORMAL MI HAMILEYKEN BÖYLE OLAN VARMI KORKUOYORUM BİRŞEY OLUCAK DİYE
herkeste farli oluyor benimde oldu 1 hafta hergunaz az geldi agrim yoktu doktora gittim sorun goremedi 1 hafta daha ayni devem etti birden knamam oldu malesef 8 haftalik bebegimi kaybettim.bence devam ederse bi doktora git hersey yolundami diye bana doktor bebegimin iki hafta geride oldugunu soylemisti sonra gelismedi galiba dustu.ama kimininde akintisi olarak hamileligi suruyor
inş kesilir kızım var 7 aylık her kucagıma aldıgımda daha agrı oluyor inş geçerBisey olmaz allahin izniyle dinlenin kesilecektir.kahverengi bende oldu bitti sonra.endiselenmeyin kizimda o ilacin ignesini her hafta oldum 5yasinda suan.
inş kesilir kızım var 7 aylık her kucagıma aldıgımda daha agrı oluyor inş geçer
Benim de oldu canım korkma doktor progestan verdi onu kullandım çok şükür geçti şimdi. Doktorun zaten tehlikeli bi durum olsa söylerdi içini ferah tutHENÜZ YENI HAMILEYIM AMA KAHVERENGI PEMBEMSI GIBI BIR AKINTIM GELDI DOKTORUMU ARADIM PROGESTAN DİYE BİR İLAÇ VERDİ FİTİL OLARAK KULLANMAMI SOYLEDI COK OLMASADA ARA ARA AGRIM OLUYOR NORMAL MI HAMILEYKEN BÖYLE OLAN VARMI KORKUOYORUM BİRŞEY OLUCAK DİYE
korkma canım doktorun tedbirini almış. progesteron hamilelikte fazla salgılanması gereken bir kadınlık hormonu bu ilaç da takviye olarak bunu sağlıyor. doğal yollardan ise tarçın progesteron hormonunu düzenliyor ballı tarçın yiyebilirsin ya da çubuk tarçını demlediğin ıhlamur çayınla içebilirsin çok geçmiş olsunHENÜZ YENI HAMILEYIM AMA KAHVERENGI PEMBEMSI GIBI BIR AKINTIM GELDI DOKTORUMU ARADIM PROGESTAN DİYE BİR İLAÇ VERDİ FİTİL OLARAK KULLANMAMI SOYLEDI COK OLMASADA ARA ARA AGRIM OLUYOR NORMAL MI HAMILEYKEN BÖYLE OLAN VARMI KORKUOYORUM BİRŞEY OLUCAK DİYE
yurtdısıyla nedense her konuda fark var ya zaten orda tedbır olarak ne yapıyolar pekıben yurtdisindayim burada hap igne falan vermiyorlar niye acaba.turkiyede herkes hap igne veriyorlar kanama olunca
tesekkur ederım ılacı kullanıyorum sımdılık bakalımkorkma canım doktorun tedbirini almış. progesteron hamilelikte fazla salgılanması gereken bir kadınlık hormonu bu ilaç da takviye olarak bunu sağlıyor. doğal yollardan ise tarçın progesteron hormonunu düzenliyor ballı tarçın yiyebilirsin ya da çubuk tarçını demlediğin ıhlamur çayınla içebilirsin çok geçmiş olsun
şükür bugun bısey yok neysekıBenim de oldu canım korkma doktor progestan verdi onu kullandım çok şükür geçti şimdi. Doktorun zaten tehlikeli bi durum olsa söylerdi içini ferah tut
gecmıs olsun ama ne kadar dogru bılemem kı mesela bana bu verdıklerı ılac dusuk olmasın dıye tamam düşüceği varsa düşer ama bırazda tedbir gerek sanki işte heryerın kendıne göre bi doğrus varhic birsey yapmiyorlar saglikli sorunsuz olan bebek duzmezz zaten diyorlar dusuyorsa normal dusmesi gerek diyorlar.ben kahverengi akintim var diye gittum hic birsey vermedi 1 hafta sonra dusuk yaptim benim bebegim gelismiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?