HAMİLEYKEN KAHVERENGİ AKINTI NEDİR

meltemasel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
63
4
13
34
HENÜZ YENI HAMILEYIM AMA KAHVERENGI PEMBEMSI GIBI BIR AKINTIM GELDI DOKTORUMU ARADIM PROGESTAN DİYE BİR İLAÇ VERDİ FİTİL OLARAK KULLANMAMI SOYLEDI COK OLMASADA ARA ARA AGRIM OLUYOR NORMAL MI HAMILEYKEN BÖYLE OLAN VARMI KORKUOYORUM BİRŞEY OLUCAK DİYE

Bisey olmaz allahin izniyle dinlenin kesilecektir.kahverengi bende oldu bitti sonra.endiselenmeyin kizimda o ilacin ignesini her hafta oldum 5yasinda suan.

herkeste farli oluyor benimde oldu 1 hafta hergunaz az geldi agrim yoktu doktora gittim sorun goremedi 1 hafta daha ayni devem etti birden knamam oldu malesef 8 haftalik bebegimi kaybettim.bence devam ederse bi doktora git hersey yolundami diye bana doktor bebegimin iki hafta geride oldugunu soylemisti sonra gelismedi galiba dustu.ama kimininde akintisi olarak hamileligi suruyor

bu persembe gıdıcem ıns bı sorun yoktur

Bisey olmaz allahin izniyle dinlenin kesilecektir.kahverengi bende oldu bitti sonra.endiselenmeyin kizimda o ilacin ignesini her hafta oldum 5yasinda suan.
inş kesilir kızım var 7 aylık her kucagıma aldıgımda daha agrı oluyor inş geçer

insallah bi sorun yoktur belki yerlesme kanamasidir doktor bakinca anlasilir zaten bol dua et allah yardimcin olsun.benimki dusmeseydi 2.5 aylik olacakti dusuk yapali iki haftayi gecti

Benim de oldu canım korkma doktor progestan verdi onu kullandım çok şükür geçti şimdi. Doktorun zaten tehlikeli bi durum olsa söylerdi içini ferah tut

ben yurtdisindayim burada hap igne falan vermiyorlar niye acaba.turkiyede herkes hap igne veriyorlar kanama olunca

korkma canım doktorun tedbirini almış. progesteron hamilelikte fazla salgılanması gereken bir kadınlık hormonu bu ilaç da takviye olarak bunu sağlıyor. doğal yollardan ise tarçın progesteron hormonunu düzenliyor ballı tarçın yiyebilirsin ya da çubuk tarçını demlediğin ıhlamur çayınla içebilirsin çok geçmiş olsun

tesekkur ederım ılacı kullanıyorum sımdılık bakalım

Benim de oldu canım korkma doktor progestan verdi onu kullandım çok şükür geçti şimdi. Doktorun zaten tehlikeli bi durum olsa söylerdi içini ferah tut
şükür bugun bısey yok neysekı

hic birsey yapmiyorlar saglikli sorunsuz olan bebek duzmezz zaten diyorlar dusuyorsa normal dusmesi gerek diyorlar.ben kahverengi akintim var diye gittum hic birsey vermedi 1 hafta sonra dusuk yaptim benim bebegim gelismiyordu

hic birsey yapmiyorlar saglikli sorunsuz olan bebek duzmezz zaten diyorlar dusuyorsa normal dusmesi gerek diyorlar.ben kahverengi akintim var diye gittum hic birsey vermedi 1 hafta sonra dusuk yaptim benim bebegim gelismiyordu
gecmıs olsun ama ne kadar dogru bılemem kı mesela bana bu verdıklerı ılac dusuk olmasın dıye tamam düşüceği varsa düşer ama bırazda tedbir gerek sanki işte heryerın kendıne göre bi doğrus var

bencede oyle olmali ben bu siteye uye olunca hap inge verildigini ogrendim burada hic duymayinca sasirdim verilse daha iyi sonrasi allah kalmis zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…