hamileyken kan uyusmazligi olan anneler lutfen yardim edin bebeyim icin cok korkuyoru

ulvira

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
6
0
6
35
Adana
Anneler lutfen yardim beni en iyu sizler anlarsiniz benim kanim neqatif esimin pozitif iki cocugum var ikisindede pozitif birinci cocukada dogumdan sonra ikincide hamileyken uyusmazlik iynesi yapildi sonra 8 haftalik kurtajim oldu ve iyne yapmayi doktorum unutmus simdi 12 haftalik hamileyim hamile kalmadan once kanda titreye baktirdim 1/8 cikdi sonra hamile kaldim 9 haftada titre tahlili tekrar yapildi 1/16 cikdi internetde okuduklarima gore bebeyim sagliksiz dogacak yada dogmadan anne karninda olucek o kadar kotu seyler olucagindan habersizdim bebeyime bisey olursa kendimi hic affetmem cunki bu bebeyi ben istedim kalbimde buruk bi aci var hamileliyim stresle geciyor boyle bisey yasayan titresi 1/16 bir cikip bebeyi saglikli dogan yada titresi daha cok yukselmeyen oldumu ne olur yardim edin kafayi yiycem bu konuyu dusunmekten cocuklarla ilgilenemiyorum pisikolojim bozuldu bu arada benim yasam sartlarim zor iyi doktor bulmam yada perintoloji uzmani yada unv hastanesi yok burada ondan bu kadar endiseliyim normal doktor bakiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…