Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cinsiyeti erkek mı acaba. Cok duydum erkek bebekte olur diye merak ettmMerhaba, hamileyken kanama alanı neden oluşur?
Kız bebektiCinsiyeti erkek mı acaba. Cok duydum erkek bebekte olur diye merak ettm
Benim plesenta ile ilgili sorun yoktu. Gerçekten bu kanama alanına cevap veremiyor doktorlar neden olur yazınca google bile cevapsız kalıyorBende de kanama alanı var. Plasenta kopmasi var dediler..
Benim plesenta ile ilgili sorun yoktu. Gerçekten bu kanama alanına cevap veremiyor doktorlar neden olur yazınca google bile cevapsız kalıyor
Merhaba düzeldi mi. NasılsınızBende de kan alanı var. Plasenta kopmasi var dediler..
Merhaba duzeldimi acaba sizin nasılsınızBana progesteron azlığından dediler
Evet canım iyiyiz şu an çok şükürMerhaba duzeldimi acaba sizin nasılsınız
Evet düzeldi görmemişim mesajıMerhaba düzeldi mi. Nasılsınız
Allah iyilik versin canım bir daha yaşatmasın benimde kanama alanım varmış kanama kesildi şuan ama plesenta aşağıda dedi istirahat ediyorum inşallah kanama alanım kapanır rabbim şifa versin hepimizeEvet canım iyiyiz şu an çok şükür
Bende de plasenta aşağıda. Rahim ağzını kapatıyor mu plasenta? Kaç haftalıksınız?Allah iyilik versin canım bir daha yaşatmasın benimde kanama alanım varmış kanama kesildi şuan ama plesenta aşağıda dedi istirahat ediyorum inşallah kanama alanım kapanır rabbim şifa versin hepimize
Rahim ağzinds dedi doktor ama çıkar dedi. 14 haftaya giriyorum. Bugün de kontrole gittim kanama alanı var dedi dinlemiyorumBende de plasenta aşağıda. Rahim ağzını kapatıyor mu plasenta? Kaç haftalıksınız?
Anladım.. iyileşirsiniz umarım bi an önceRahim ağzinds dedi doktor ama çıkar dedi. 14 haftaya giriyorum. Bugün de kontrole gittim kanama alanı var dedi dinlemiyorum
İnşallah teşekkür ederimAnladım.. iyileşirsiniz umarım bi an önce![]()