Z Zenen Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2022 41 12 18 29 26 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Zenen #1 Merhaba, hamileyken kanama alanı neden oluşur?
S Sed65 Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2023 178 57 18 27 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Zenen #2 Zenen .!.: Merhaba, hamileyken kanama alanı neden oluşur? Genişletmek için tıkla... Cinsiyeti erkek mı acaba. Cok duydum erkek bebekte olur diye merak ettm
Zenen .!.: Merhaba, hamileyken kanama alanı neden oluşur? Genişletmek için tıkla... Cinsiyeti erkek mı acaba. Cok duydum erkek bebekte olur diye merak ettm
kendimdebilmiyorum Bir başak kadını ♍🔥 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Ocak 2023 823 En iyi cevaplar 1 284 18 27 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Zenen #3 Bende de kan alanı var. Plasenta kopmasi var dediler..
kendimdebilmiyorum Bir başak kadını ♍🔥 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Ocak 2023 823 En iyi cevaplar 1 284 18 27 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Zenen #4 Bende de kanama alanı var. Plasenta kopmasi var dediler..
Z Zenen Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2022 41 12 18 29 29 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Zenen #5 Beri31 .!.: Cinsiyeti erkek mı acaba. Cok duydum erkek bebekte olur diye merak ettm Genişletmek için tıkla... Kız bebekti
Beri31 .!.: Cinsiyeti erkek mı acaba. Cok duydum erkek bebekte olur diye merak ettm Genişletmek için tıkla... Kız bebekti
Z Zenen Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2022 41 12 18 29 29 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Zenen #6 kendimdebilmiyorum .!.: Bende de kanama alanı var. Plasenta kopmasi var dediler.. Genişletmek için tıkla... Benim plesenta ile ilgili sorun yoktu. Gerçekten bu kanama alanına cevap veremiyor doktorlar neden olur yazınca google bile cevapsız kalıyor
kendimdebilmiyorum .!.: Bende de kanama alanı var. Plasenta kopmasi var dediler.. Genişletmek için tıkla... Benim plesenta ile ilgili sorun yoktu. Gerçekten bu kanama alanına cevap veremiyor doktorlar neden olur yazınca google bile cevapsız kalıyor
kendimdebilmiyorum Bir başak kadını ♍🔥 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Ocak 2023 823 En iyi cevaplar 1 284 18 29 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Zenen #7 Bana progesteron azlığından dediler Zenen .!.: Benim plesenta ile ilgili sorun yoktu. Gerçekten bu kanama alanına cevap veremiyor doktorlar neden olur yazınca google bile cevapsız kalıyor Genişletmek için tıkla...
Bana progesteron azlığından dediler Zenen .!.: Benim plesenta ile ilgili sorun yoktu. Gerçekten bu kanama alanına cevap veremiyor doktorlar neden olur yazınca google bile cevapsız kalıyor Genişletmek için tıkla...
P Papatyamnm Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2021 1.955 742 73 29 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Zenen #8 kendimdebilmiyorum .!.: Bende de kan alanı var. Plasenta kopmasi var dediler.. Genişletmek için tıkla... Merhaba düzeldi mi. Nasılsınız
kendimdebilmiyorum .!.: Bende de kan alanı var. Plasenta kopmasi var dediler.. Genişletmek için tıkla... Merhaba düzeldi mi. Nasılsınız
K Kelebek263 Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2022 393 254 53 6 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Zenen #9 kendimdebilmiyorum .!.: Bana progesteron azlığından dediler Genişletmek için tıkla... Merhaba duzeldimi acaba sizin nasılsınız
kendimdebilmiyorum .!.: Bana progesteron azlığından dediler Genişletmek için tıkla... Merhaba duzeldimi acaba sizin nasılsınız
kendimdebilmiyorum Bir başak kadını ♍🔥 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Ocak 2023 823 En iyi cevaplar 1 284 18 6 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Zenen #10 Kelebek263 .!.: Merhaba duzeldimi acaba sizin nasılsınız Genişletmek için tıkla... Evet canım iyiyiz şu an çok şükür
Kelebek263 .!.: Merhaba duzeldimi acaba sizin nasılsınız Genişletmek için tıkla... Evet canım iyiyiz şu an çok şükür
kendimdebilmiyorum Bir başak kadını ♍🔥 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Ocak 2023 823 En iyi cevaplar 1 284 18 6 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Zenen #11 melisaamelisaa .!.: Merhaba düzeldi mi. Nasılsınız Genişletmek için tıkla... Evet düzeldi görmemişim mesajı
melisaamelisaa .!.: Merhaba düzeldi mi. Nasılsınız Genişletmek için tıkla... Evet düzeldi görmemişim mesajı
K Kelebek263 Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2022 393 254 53 6 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Zenen #12 kendimdebilmiyorum .!.: Evet canım iyiyiz şu an çok şükür Genişletmek için tıkla... Allah iyilik versin canım bir daha yaşatmasın benimde kanama alanım varmış kanama kesildi şuan ama plesenta aşağıda dedi istirahat ediyorum inşallah kanama alanım kapanır rabbim şifa versin hepimize
kendimdebilmiyorum .!.: Evet canım iyiyiz şu an çok şükür Genişletmek için tıkla... Allah iyilik versin canım bir daha yaşatmasın benimde kanama alanım varmış kanama kesildi şuan ama plesenta aşağıda dedi istirahat ediyorum inşallah kanama alanım kapanır rabbim şifa versin hepimize
kendimdebilmiyorum Bir başak kadını ♍🔥 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Ocak 2023 823 En iyi cevaplar 1 284 18 6 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Zenen #13 Kelebek263 .!.: Allah iyilik versin canım bir daha yaşatmasın benimde kanama alanım varmış kanama kesildi şuan ama plesenta aşağıda dedi istirahat ediyorum inşallah kanama alanım kapanır rabbim şifa versin hepimize Genişletmek için tıkla... Bende de plasenta aşağıda. Rahim ağzını kapatıyor mu plasenta? Kaç haftalıksınız?
Kelebek263 .!.: Allah iyilik versin canım bir daha yaşatmasın benimde kanama alanım varmış kanama kesildi şuan ama plesenta aşağıda dedi istirahat ediyorum inşallah kanama alanım kapanır rabbim şifa versin hepimize Genişletmek için tıkla... Bende de plasenta aşağıda. Rahim ağzını kapatıyor mu plasenta? Kaç haftalıksınız?
K Kelebek263 Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2022 393 254 53 6 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Zenen #14 kendimdebilmiyorum .!.: Bende de plasenta aşağıda. Rahim ağzını kapatıyor mu plasenta? Kaç haftalıksınız? Genişletmek için tıkla... Rahim ağzinds dedi doktor ama çıkar dedi. 14 haftaya giriyorum. Bugün de kontrole gittim kanama alanı var dedi dinlemiyorum
kendimdebilmiyorum .!.: Bende de plasenta aşağıda. Rahim ağzını kapatıyor mu plasenta? Kaç haftalıksınız? Genişletmek için tıkla... Rahim ağzinds dedi doktor ama çıkar dedi. 14 haftaya giriyorum. Bugün de kontrole gittim kanama alanı var dedi dinlemiyorum
kendimdebilmiyorum Bir başak kadını ♍🔥 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Ocak 2023 823 En iyi cevaplar 1 284 18 7 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Zenen #15 Kelebek263 .!.: Rahim ağzinds dedi doktor ama çıkar dedi. 14 haftaya giriyorum. Bugün de kontrole gittim kanama alanı var dedi dinlemiyorum Genişletmek için tıkla... Anladım.. iyileşirsiniz umarım bi an önce
Kelebek263 .!.: Rahim ağzinds dedi doktor ama çıkar dedi. 14 haftaya giriyorum. Bugün de kontrole gittim kanama alanı var dedi dinlemiyorum Genişletmek için tıkla... Anladım.. iyileşirsiniz umarım bi an önce
K Kelebek263 Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2022 393 254 53 8 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Zenen #16 kendimdebilmiyorum .!.: Anladım.. iyileşirsiniz umarım bi an önce Genişletmek için tıkla... İnşallah teşekkür ederim
kendimdebilmiyorum .!.: Anladım.. iyileşirsiniz umarım bi an önce Genişletmek için tıkla... İnşallah teşekkür ederim