hamileyken kanama olur mu ?

nisanur611

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
84
0
36
İstanbul
Merhaba, ben 6 haftalık hamileyim ama bu sabah kanamam oldu cok fazla degildi regl gibi de degil di acık kırmızı renkte dort parmak kadar ben cok korktum tansiyonum dustu o an dr aradım bi ilac verdi aldım onu içtim eger bugunden sonra devam ederse gel dedi neden oldu bilmiyorum :14:

Merhaba, ben 6 haftalık hamileyim ama bu sabah kanamam oldu cok fazla degildi regl gibi de degil di acık kırmızı renkte dort parmak kadar ben cok korktum tansiyonum dustu o an dr aradım bi ilac verdi aldım onu içtim eger bugunden sonra devam ederse gel dedi neden oldu bilmiyorum :14:
canim bende 6 haftalik hamileyim bendede dun aynisi oldu cok korktum.once doktorumu aradim eger artis olursa problem var dedi pazartesi randevum var ultrasonda bakacaklar.dayanamadim aksam acili aradim yine bir doktorla konustum. acik renkte olmasi cok tehlikeli gibi degil dedi,progesteron eksikliginden olabilirmis dedi.annemdede aynisi olmus.kuzenimi aradim ondada aynisi olmus ama bir problem olmamis. dunden beri yatiyorum valla yurumeye korkuyorum.bana haberdar et durumundan olurmu.Rabbim bebeklerimizi bize bagislasin insallahhhh..benim ilk bebegimm

canim bende 6 haftalik hamileyim bendede dun aynisi oldu cok korktum.once doktorumu aradim eger artis olursa problem var dedi pazartesi randevum var ultrasonda bakacaklar.dayanamadim aksam acili aradim yine bir doktorla konustum. acik renkte olmasi cok tehlikeli gibi degil dedi,progesteron eksikliginden olabilirmis dedi.annemdede aynisi olmus.kuzenimi aradim ondada aynisi olmus ama bir problem olmamis. dunden beri yatiyorum valla yurumeye korkuyorum.bana haberdar et durumundan olurmu.Rabbim bebeklerimizi bize bagislasin insallahhhh..benim ilk bebegimm

:14: :14: :14: sevgsim canım..benim bebegim dun dustu :14: :14: gece acile kaldırdılar beni cuma gunu kanamam cogaldı ama dr yine umudumuz var dedi hiç kalkamadan yatmam gerek dedi ve aşı verdi iki tane bir tanesini cuma gunu yaptırdım eve geldim progestan da kullandım aynı zamanda evde yattım aksam saatlerinde bebegim maalsef dustu..o ana yıkıldım ben:14: hemen dr acile gittim içimde parca kalmıs kurtajla aldılar..nasip işte hayırlısı boyleymiş demek ki dedik ama moralim cok bozuk artık yapacak bişey kalmadı veren ALLAH alan ALLAH dedim..RABBİm inş senin bebegini sana bagsılasın ins rabbim kucagına almayı nasip eder..

cok dikkat et olur mu agır kaldırma dr her zaman yatman gerekir derse sakın yataktan kalma iş yapma surahi bile kaldırma bide cok kanaman olursa (ALLAH korusun da) hemen doktora git..

:14: :14: :14: sevgsim canım..benim bebegim dun dustu :14: :14: gece acile kaldırdılar beni cuma gunu kanamam cogaldı ama dr yine umudumuz var dedi hiç kalkamadan yatmam gerek dedi ve aşı verdi iki tane bir tanesini cuma gunu yaptırdım eve geldim progestan da kullandım aynı zamanda evde yattım aksam saatlerinde bebegim maalsef dustu..o ana yıkıldım ben:14: hemen dr acile gittim içimde parca kalmıs kurtajla aldılar..nasip işte hayırlısı boyleymiş demek ki dedik ama moralim cok bozuk artık yapacak bişey kalmadı veren ALLAH alan ALLAH dedim..RABBİm inş senin bebegini sana bagsılasın ins rabbim kucagına almayı nasip eder..
Canimsin,cok uzuldum ya anlatamam!basimdan assagi kaynar sular dokuldu..Bugun dusundumde eger olacagi varsa mutlaka olur ve biz bunu maalesef engelleyemeyiz.seni cok iyi anliyorum...kendini cabuk toparlamaya bak olurmu.. tam gaz devam birdaha ki ay insallah...bekliyorum haberlerini..benim pazartesi randevum var dedigim gibi haberdar ederim..yatiyorum habire hic kalkmiyorum yerimden sayilir..opuyorummm

Canimsin,cok uzuldum ya anlatamam!basimdan assagi kaynar sular dokuldu..Bugun dusundumde eger olacagi varsa mutlaka olur ve biz bunu maalesef engelleyemeyiz.seni cok iyi anliyorum...kendini cabuk toparlamaya bak olurmu.. tam gaz devam birdaha ki ay insallah...bekliyorum haberlerini..benim pazartesi randevum var dedigim gibi haberdar ederim..yatiyorum habire hic kalkmiyorum yerimden sayilir..opuyorummm

cok tesekkur ederim canım..RABBİM senin eline bebegini versin inş..ama ben dir daha ki ay degil 3 ve 6 ay rası beklemem gerektiğini soyledi doktor..rahim kendini yenilemesi için anlayacagın mayıstan sonra devam edebilirm ancak..nasip işte ne yapalımm hakkımızda hayırlsı..kendine iyi bak olur mu senin sevindirici haberlerini alalım en azında bi sevinelim hadi bakalım :)

cok tesekkur ederim canım..RABBİM senin eline bebegini versin inş..ama ben dir daha ki ay degil 3 ve 6 ay rası beklemem gerektiğini soyledi doktor..rahim kendini yenilemesi için anlayacagın mayıstan sonra devam edebilirm ancak..nasip işte ne yapalımm hakkımızda hayırlsı..kendine iyi bak olur mu senin sevindirici haberlerini alalım en azında bi sevinelim hadi bakalım :)

Allah razi olsun cok sagol...Insallah teyzesi dua ette abla yada abi olalim.. 3 ay olsun aralarinda ne yapalim hayirlisi buymuss dedigin gibi alanda ,verende o.. optummm

:14: :14: :14: Sevgsim canım..benim bebegim dun dustu :14: :14: Gece acile kaldırdılar beni cuma gunu kanamam cogaldı ama dr yine umudumuz var dedi hiç kalkamadan yatmam gerek dedi ve aşı verdi iki tane bir tanesini cuma gunu yaptırdım eve geldim progestan da kullandım aynı zamanda evde yattım aksam saatlerinde bebegim maalsef dustu..o ana yıkıldım ben:14: Hemen dr acile gittim içimde parca kalmıs kurtajla aldılar..nasip işte hayırlısı boyleymiş demek ki dedik ama moralim cok bozuk artık yapacak bişey kalmadı veren allah alan allah dedim..rabbim inş senin bebegini sana bagsılasın ins rabbim kucagına almayı nasip eder..

canım çok üzüldüm.çok geçmiş olsun.üzülme tekrar olur.unutursun bu günleri.alırsın inşaallah bebeğini bebeklerini.birde nasip.

canim bende 6 haftalik hamileyim bendede dun aynisi oldu cok korktum.once doktorumu aradim eger artis olursa problem var dedi pazartesi randevum var ultrasonda bakacaklar.dayanamadim aksam acili aradim yine bir doktorla konustum. Acik renkte olmasi cok tehlikeli gibi degil dedi,progesteron eksikliginden olabilirmis dedi.annemdede aynisi olmus.kuzenimi aradim ondada aynisi olmus ama bir problem olmamis. Dunden beri yatiyorum valla yurumeye korkuyorum.bana haberdar et durumundan olurmu.rabbim bebeklerimizi bize bagislasin insallahhhh..benim ilk bebegimm

canım sende bebeğini inşaallah kucağına alırsın.bende geçen yıl bu zaman lar hamileydim.dediğiniz gibi 6 haftalıkken küçük bir kanama oldu.ve şimdi 5.5 aylık bir oğlum var.sakın takma her kanama düşük le sonuçlanmaz.sadece dikkat et.ayaklarının altına bir şey koyarak yat o daha iyi ouyor.bol bol dinlen..............

çok geçmiş olsun çok üzüldüm. inş tekrar hamile kalırsın senin sağlığın yerinde olsunda bebiş olur gene

çok geçmiş olsun çok üzüldüm. inş tekrar hamile kalırsın senin sağlığın yerinde olsunda bebiş olur gene

cok tesekkur ederim sagolasın..RABBİm isteyen herkese nasip etsin inş..İnş en kısa zamanda bizim de hayırlı haberlerimizi alırsınız hayırlısı bakalım :26:

ben 5 haftalık gebeyim. bebişim henüz canlanmadi.onumuz cuma doktor canlanacak dedi. fakat dün akşam üstü ben de kahverengi bir takıntı oldu.progestan kullanıyorum üstelik. doktor her ihtimale karşı beni bir gece hastanede yatirdi. bir daha kahverengi akıntı olmadı eve gelince cok hafif tuvalet kagidinda vardi bende hemen yattim. sizce dusuk riskim var mı? arkadaşlar çok stresliyim zaten tedaviyle olan bir bebek. çok korkuyorum bilgisi olan varsa beni bilgilendirirse çok memnun olurum

en iyisini doktorlar bilir, bende de kanama olmuştu yalnız dediğin gibi kahverengimsi bir akıntı. pembemsi ve sulu değildi. 3 gün sürdü sonra çok şükür kesildi.. ayaklarının altına bir şey koy ve uzan, dinlenmene bak..

en iyisini doktorlar bilir, bende de kanama olmuştu yalnız dediğin gibi kahverengimsi bir akıntı. pembemsi ve sulu değildi. 3 gün sürdü sonra çok şükür kesildi.. ayaklarının altına bir şey koy ve uzan, dinlenmene bak..
insallah benimde 3gun surup kesilir.gerci dr 1hafta rapor verdi.yatiyorum simdilik.benzer durumlar yasayanlar varsa paylassinlar.ilk gebeligim cok stresliyim.

Back
X