- Konu Sahibi nisanur611
-
canim bende 6 haftalik hamileyim bendede dun aynisi oldu cok korktum.once doktorumu aradim eger artis olursa problem var dedi pazartesi randevum var ultrasonda bakacaklar.dayanamadim aksam acili aradim yine bir doktorla konustum. acik renkte olmasi cok tehlikeli gibi degil dedi,progesteron eksikliginden olabilirmis dedi.annemdede aynisi olmus.kuzenimi aradim ondada aynisi olmus ama bir problem olmamis. dunden beri yatiyorum valla yurumeye korkuyorum.bana haberdar et durumundan olurmu.Rabbim bebeklerimizi bize bagislasin insallahhhh..benim ilk bebegimmMerhaba, ben 6 haftalık hamileyim ama bu sabah kanamam oldu cok fazla degildi regl gibi de degil di acık kırmızı renkte dort parmak kadar ben cok korktum tansiyonum dustu o an dr aradım bi ilac verdi aldım onu içtim eger bugunden sonra devam ederse gel dedi neden oldu bilmiyorum
canim bende 6 haftalik hamileyim bendede dun aynisi oldu cok korktum.once doktorumu aradim eger artis olursa problem var dedi pazartesi randevum var ultrasonda bakacaklar.dayanamadim aksam acili aradim yine bir doktorla konustum. acik renkte olmasi cok tehlikeli gibi degil dedi,progesteron eksikliginden olabilirmis dedi.annemdede aynisi olmus.kuzenimi aradim ondada aynisi olmus ama bir problem olmamis. dunden beri yatiyorum valla yurumeye korkuyorum.bana haberdar et durumundan olurmu.Rabbim bebeklerimizi bize bagislasin insallahhhh..benim ilk bebegimm
Canimsin,cok uzuldum ya anlatamam!basimdan assagi kaynar sular dokuldu..Bugun dusundumde eger olacagi varsa mutlaka olur ve biz bunu maalesef engelleyemeyiz.seni cok iyi anliyorum...kendini cabuk toparlamaya bak olurmu.. tam gaz devam birdaha ki ay insallah...bekliyorum haberlerini..benim pazartesi randevum var dedigim gibi haberdar ederim..yatiyorum habire hic kalkmiyorum yerimden sayilir..opuyorummmsevgsim canım..benim bebegim dun dustu gece acile kaldırdılar beni cuma gunu kanamam cogaldı ama dr yine umudumuz var dedi hiç kalkamadan yatmam gerek dedi ve aşı verdi iki tane bir tanesini cuma gunu yaptırdım eve geldim progestan da kullandım aynı zamanda evde yattım aksam saatlerinde bebegim maalsef dustu..o ana yıkıldım ben hemen dr acile gittim içimde parca kalmıs kurtajla aldılar..nasip işte hayırlısı boyleymiş demek ki dedik ama moralim cok bozuk artık yapacak bişey kalmadı veren ALLAH alan ALLAH dedim..RABBİm inş senin bebegini sana bagsılasın ins rabbim kucagına almayı nasip eder..
Canimsin,cok uzuldum ya anlatamam!basimdan assagi kaynar sular dokuldu..Bugun dusundumde eger olacagi varsa mutlaka olur ve biz bunu maalesef engelleyemeyiz.seni cok iyi anliyorum...kendini cabuk toparlamaya bak olurmu.. tam gaz devam birdaha ki ay insallah...bekliyorum haberlerini..benim pazartesi randevum var dedigim gibi haberdar ederim..yatiyorum habire hic kalkmiyorum yerimden sayilir..opuyorummm
cok tesekkur ederim canım..RABBİM senin eline bebegini versin inş..ama ben dir daha ki ay degil 3 ve 6 ay rası beklemem gerektiğini soyledi doktor..rahim kendini yenilemesi için anlayacagın mayıstan sonra devam edebilirm ancak..nasip işte ne yapalımm hakkımızda hayırlsı..kendine iyi bak olur mu senin sevindirici haberlerini alalım en azında bi sevinelim hadi bakalım :)
Sevgsim canım..benim bebegim dun dustu Gece acile kaldırdılar beni cuma gunu kanamam cogaldı ama dr yine umudumuz var dedi hiç kalkamadan yatmam gerek dedi ve aşı verdi iki tane bir tanesini cuma gunu yaptırdım eve geldim progestan da kullandım aynı zamanda evde yattım aksam saatlerinde bebegim maalsef dustu..o ana yıkıldım ben Hemen dr acile gittim içimde parca kalmıs kurtajla aldılar..nasip işte hayırlısı boyleymiş demek ki dedik ama moralim cok bozuk artık yapacak bişey kalmadı veren allah alan allah dedim..rabbim inş senin bebegini sana bagsılasın ins rabbim kucagına almayı nasip eder..
canim bende 6 haftalik hamileyim bendede dun aynisi oldu cok korktum.once doktorumu aradim eger artis olursa problem var dedi pazartesi randevum var ultrasonda bakacaklar.dayanamadim aksam acili aradim yine bir doktorla konustum. Acik renkte olmasi cok tehlikeli gibi degil dedi,progesteron eksikliginden olabilirmis dedi.annemdede aynisi olmus.kuzenimi aradim ondada aynisi olmus ama bir problem olmamis. Dunden beri yatiyorum valla yurumeye korkuyorum.bana haberdar et durumundan olurmu.rabbim bebeklerimizi bize bagislasin insallahhhh..benim ilk bebegimm
canım çok üzüldüm.çok geçmiş olsun.üzülme tekrar olur.unutursun bu günleri.alırsın inşaallah bebeğini bebeklerini.birde nasip.
çok geçmiş olsun çok üzüldüm. inş tekrar hamile kalırsın senin sağlığın yerinde olsunda bebiş olur gene
insallah benimde 3gun surup kesilir.gerci dr 1hafta rapor verdi.yatiyorum simdilik.benzer durumlar yasayanlar varsa paylassinlar.ilk gebeligim cok stresliyim.en iyisini doktorlar bilir, bende de kanama olmuştu yalnız dediğin gibi kahverengimsi bir akıntı. pembemsi ve sulu değildi. 3 gün sürdü sonra çok şükür kesildi.. ayaklarının altına bir şey koy ve uzan, dinlenmene bak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?