Hamileyken kasık ağrısı cekenler

Benimde sürekli değil ara ara geliyor belve kasık ağrisi rahim genişlediğinden oluyormuş.
Benimde öyle agrıdan cok kasılma şeklinde olmaya başladı sanki derim esnetiliyor gibi yarın sabah doktor randevum var şimdilik badem yağı kullanıyorum çatlak olmasın die başk bir krem yazdıracagım

Benimde öyle agrıdan cok kasılma şeklinde olmaya başladı sanki derim esnetiliyor gibi yarın sabah doktor randevum var şimdilik badem yağı kullanıyorum çatlak olmasın die başk bir krem yazdıracagım
Badem yağı tüylenme yapiyormuş diye okudum bende sordum doktora 15. Haftada başlarsin dedi

Ben 19 haftaya girdim sizin kacıncı hafta suan birde ben lazere gitmiştim hiç tüyüm yoktu ama hamilelikle beraber artı tüylerim
Benim 13. Hafta birde ikiz göbeğimde tüylenme oldu gibi sanki bide badem yağı sürersem iyice artar diye korkuyorum. Doktoruma sordum oda yurt dışından. Getirmiş kendi satiyor baya tuzludur fiyatı artik başka bişey bulucam

Artio evet 9 ay gtme sakin dr onermio sir jilet yap.kalp atisini kacinci hafta duymustn hatrliyormusun?
6+2 de duydum canım kalp atışını suan jilet değilde kuaförde sir agda ile hallediyoruz bide göbüşimi güneşe koydugum için tüylerime almaya gerek kalmadı sararıyor güneşten

Benim 13. Hafta birde ikiz göbeğimde tüylenme oldu gibi sanki bide badem yağı sürersem iyice artar diye korkuyorum. Doktoruma sordum oda yurt dışından. Getirmiş kendi satiyor baya tuzludur fiyatı artik başka bişey bulucam
Uww maşallah 2 jafta içinde cinsiyet belli olur sanırım

Back
X