- 17 Mayıs 2018
- 85
- 28
- 88
- 35
- Konu Sahibi gamze-elis
-
Sanırım 1500 üstü olması gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam ama 5. Haftadan sonra falan gözükür yaniHamileyken keseyi en erken nezaman beta degeriniz kac ken gördünüz acaba
Benim son adet tarihim 8 temmuzBugün 4.5 haftalık keseyi gördük p.tesi beta 1020 idi.
Git yaptır hemen yarın yükselmiştir kesin benim 5 Temmuzdu son adet tarihim.Benim son adet tarihim 8 temmuz
5 agustosta beta 19
7 agustosta beta 47 oldu sonra yaptrmadim degerimin artmasini bekliyorm suan biraz dusuk die rakamlar panigim
Evet canım kan sonucun kesindir. Benim ilişkinin üzerinden 2.5 hafta geçti bugün keseyi gördük çok şükürArkadaşlardan ilişkiden 50 gün sonra yapılan kan testi kesin midir bi de ultrasonda kese kesin görünmesi mi lazım yardımcı olabilir misiniz
cocuk 9 haftalık olurdu:) evet ben 9. hafta ultrasonunu da hatırlıyorum kuzum benım hop hop zıplıyordu kesede suyun ıcınde :) gorunmemesı ımkansız..)Arkadaşlardan ilişkiden 50 gün sonra yapılan kan testi kesin midir bi de ultrasonda kese kesin görünmesi mi lazım yardımcı olabilir misiniz
Benim son adet tarihim 7 temmuzdu. 5 ağustosta değerim 598 çıktı. Sonra hiç test vermedim. Dr a gittim o da istemedi kan testi. 10 gün sonra kontrole gel dedi uştrasonla bakıp.Benim son adet tarihim 8 temmuz
5 agustosta beta 19
7 agustosta beta 47 oldu sonra yaptrmadim degerimin artmasini bekliyorm suan biraz dusuk die rakamlar panigim
Sağlıkla büyüsün bebişinizEvet canım kan sonucun kesindir. Benim ilişkinin üzerinden 2.5 hafta geçti bugün keseyi gördük çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?