- 7 Ağustos 2016
- 1.234
- 896
- 123
- 28
- Konu Sahibi 3tatlikardes
Kullanan var mı ne gibi faydasını gördünüz? kaç ay kullandınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın başlıcam :)Bir soru da benden :) mide bulandiriyor mu kizlar krill oil?
mide bulandırıp bulandırmadıgını bilemiyorum ama içmesi zormuş o tarz ilaçları dokrotum erkenden verip seni zorlamak istemiyorum demişti :)Bir soru da benden :) mide bulandiriyor mu kizlar krill oil?
Yo doktorum bana da kolay içiliyor dedimide bulandırıp bulandırmadıgını bilemiyorum ama içmesi zormuş o tarz ilaçları dokrotum erkenden verip seni zorlamak istemiyorum demişti :)
isim olarak bunu söylemedi bana genel olarak balık yağlarının içiminin zor oldugunu söyledi,her doktorun görüşü farklı oluyor işteYo doktorum bana da kolay içiliyor dedi
Omega3 bebeğin beyin gelişimine etki ediyormuş hayatım. Ben 6 aydır kullanıyorum. Kilo aldım ama bundan sebep mi aldım bilmiyorum. Marin cap içiyorum. hiç öyle zor bir içimi yok kızlarkızlar bu balık yağını neden veriyor doktor bana daha veren doktor olmadı da merk ettim
Kaçıncı haftan da başlaman gerekiyormuş peki. ben 12. haftamdayım ama doktorum tavsiye etmedi benim .ben oceans Plus 1200mg saf balık yağı kullanıyorum ( içerik olarak en dolu ve yaralı olan )
hiç miğde bulantısı yapmadı memnunum ama ne yazıkki geç başladım keşke daha erken keşfetseydim
doğumdan sonrada kullanmak süt ile bebeğede geçmesi açısından tavsiye ediliyor
Kaçıncı haftan da başlaman gerekiyormuş peki. ben 12. haftamdayım ama doktorum tavsiye etmedi benim .
peki kaçınca ayında başladın. ben daha 12. haftamdayım düşük riski yaratabiliyormuş ilk 3 ay. marka olarak ne kullanıyorsun peki . teşekkür ederimevt benimde doktorum bahsetmedi dayım ve ablam doktor onların baskısı ile başladım ve araştırınca nekadar yararlı olduğunu okudum..
peki kaçınca ayında başladın. ben daha 12. haftamdayım düşük riski yaratabiliyormuş ilk 3 ay. marka olarak ne kullanıyorsun peki . teşekkür ederim![]()