Hamileyken krill oil balık yağı kullananlar

kızlar bu balık yağını neden veriyor doktor bana daha veren doktor olmadı da merk ettim

kızlar bu balık yağını neden veriyor doktor bana daha veren doktor olmadı da merk ettim
Omega3 bebeğin beyin gelişimine etki ediyormuş hayatım. Ben 6 aydır kullanıyorum. Kilo aldım ama bundan sebep mi aldım bilmiyorum. Marin cap içiyorum. hiç öyle zor bir içimi yok kızlar

Ben 3 gundur kullaniyorum normal hap gibi ne tadi kotu ne de icerken kokusu rahatsiz ediyor. Zaten mide bulantim ve eksimem var cok korkarak ictim ama ekstradan bulanti yapmadi. Burdan okumustum surekli tadi agza geliyor diye sukur oda olmadi.

12 haftalık hamileyim bana doktorum balık yağıyla ilgili hiçbir şey söylemedi faydalı olduğunu da duymuştum kaçıncı haftada içmeye başladınız. bir de doktorunuza siz mi söylediniz yoksa kendisi mi tavsiye etti.

ben oceans Plus 1200mg saf balık yağı kullanıyorum ( içerik olarak en dolu ve yaralı olan )
hiç miğde bulantısı yapmadı memnunum ama ne yazıkki geç başladım keşke daha erken keşfetseydim
doğumdan sonrada kullanmak süt ile bebeğede geçmesi açısından tavsiye ediliyor

ben oceans Plus 1200mg saf balık yağı kullanıyorum ( içerik olarak en dolu ve yaralı olan )
hiç miğde bulantısı yapmadı memnunum ama ne yazıkki geç başladım keşke daha erken keşfetseydim
doğumdan sonrada kullanmak süt ile bebeğede geçmesi açısından tavsiye ediliyor
Kaçıncı haftan da başlaman gerekiyormuş peki. ben 12. haftamdayım ama doktorum tavsiye etmedi benim .

evt benimde doktorum bahsetmedi dayım ve ablam doktor onların baskısı ile başladım ve araştırınca nekadar yararlı olduğunu okudum..
peki kaçınca ayında başladın. ben daha 12. haftamdayım düşük riski yaratabiliyormuş ilk 3 ay. marka olarak ne kullanıyorsun peki . teşekkür ederim ;)

Back
X