Hamileyken lazere giden var mı?

Victorya

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2025
236
56
13
25
Arkadaşlar henüz her şey çok yeni randevu için aradılar Ben de bu durumda doktora sormadan gitmeyeyim dedim Doktora da bir hafta sonra gideceğim
Hamileyken lazer epilasyon yaptıran var mı? veya da doktorlarınız ne tavsiye etti?

Doktorlar bir zarari yok diyor ama ben güzellik uzmanimiym seanslariniz bosa gider çünkü hamilelikte kıl yapısı bozulur hormonlardan kaynaklı çoğalma riski var lazerle birlikte. Hamile bayanlarda sadece yüze atış yapıyoruz riski az olduğu için ama onun dışında özel bölge özellikle asla yapılmıyor bir de kullanılan cihaz çok önemli dalga boyu cihaz tipi yüzde yüz zararı yoktur diye bir cihaz markası maalesef yok

Hamilelikte lazer zararlı. Doktoruma sormuştum saç boyamak tırnak yaptırmak lazer vs hiç birine müsade etmedi doğumdan sonra yaptırırsın diye. Ayrıca gebeliğimin ortasından beri diş sorunu yaşıyorum 2.trimesterde bile doktorum göndermedi dişçiye film vs çekerlerse diye doğuma kadar dayanıyorum ağrılarla düşünün. Hamileliğin hiç bir döneminde bu tarz işlemler önerilmez özellikle de ilk 3 ay. Zaten yaptırsanız da yararını göremezsiniz artan hormonlar nedeniyle daha fazla tüylenme sorunu yaşayacaksınız. En ideali doğumdan bir kaç ay sonrası bence

Doktor izin verse de İşe yaramaz boşa gider seanslar

Nasıl zararı yok? Vücuda ışın gönderiyosunuz?
Gitme konu sahibi. Bende gebelik öncesi gidiyordum gebeliği öğrenip salona söyledim. Seanslara giremeyeceğimi seanslarımı dondurmayı teklif ettiler

Nasıl zararı yok? Vücuda ışın gönderiyosunuz?

Gitme konu sahibi. Bende gebelik öncesi gidiyordum gebeliği öğrenip salona söyledim. Seanslara giremeyeceğimi seanslarımı dondurmayı teklif ettiler
Zararı yok demiyorum ben bu sektörde olup doktorlar yok diyor yüzde sekseni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…