Hamileyken mekik çekmek acil bakar mısınız ?

canuseu

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
24
0
6
35
İstanbul
merhaba ben 6 haftalık hamileyim ve ara sıra mekik çekiyorum ( sabah aç karnına 20 kere akşamda yatmadan önce 15 kere) ve çift olarak bacak kaldırmak hareketini yapıyorum en fazla 15 20 dakika sürüyor sonradan öğrendiğimde mekik çekmenin ve o haraketi yapmanın bebeğe giden oksijen ve kanı azarlttığını bununda bebekte kusurlara yol açtığını okudum acaba bir sorun olmuşmudur çünkü sürekli yapmıyorum taş çatlasa hamileliğimde 4 5 gün yapmışımdır acaba bu kadar erken zamanda bebeğe bir zarar gelmiş midir ? hamileyken mekik çeken var mı ?

Cnm hamile oldugunu ogrendikten sonra yapmasaydin keske bazen bende hizli merdiven cikiyorm sonra kiziyorm kendime onlar bize rabbimizin emaneti iyi bakmamiz lazim bide mekik cekmek hepten zorlar insallah allahin izniyle bisi olmamistir

Cnm hamile oldugunu ogrendikten sonra yapmasaydin keske bazen bende hizli merdiven cikiyorm sonra kiziyorm kendime onlar bize rabbimizin emaneti iyi bakmamiz lazim bide mekik cekmek hepten zorlar insallah allahin izniyle bisi olmamistir

haklısında işte sürekli yapmadığım için bir şey olmaz diye düşündüm yarın doktora gidicem bakalım ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…