- 18 Nisan 2013
- 250
- 26
- 118
- Konu Sahibi mavisinesi
gebeyken nasıl beslendiniz ? :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gebeyken nasıl beslendiniz ? :)
ayy mesajın beni çok mutlu etti teşekkür ederim pembe dolap inşallah rabbim kucağıma sağlıygla almamı nasip eyler :)Konuyla ilgili bilgim yok ama güzel dileklerim var
Hayırlı olsunmavisinesi sağlıkla doğurup, kucağına almak nasip olsun .
ayy mesajın beni çok mutlu etti teşekkür ederim pembe dolap inşallah rabbim kucağıma sağlıygla almamı nasip eyler :)
RABBİM sanada nasip eylesin hiç moralini bozma ben de 1 yıla kadar bekledim olmadı ama ALLAH a hep hayırlı vaktiyle nasip etsin diye dua ettim inşallah seninde çok yakın zamanda bebişin olur banada yazarsın :) birlikte hamililik dönemimizi aktarırız birbirimize :) aminnnİnşallah. Boldua et hamilelerin duası kabul olur derler. Bebek isteyenler içinde dua etmeyi unutma.![]()
Ne kadar zamandır evlisin ve çocuk istiyorsunuz canım ?İnşallah. Boldua et hamilelerin duası kabul olur derler. Bebek isteyenler içinde dua etmeyi unutma.![]()
Ne kadar zamandır evlisin ve çocuk istiyorsunuz canım ?
rica ederim içini ferah tut tez zamanda kurtulursun inşallah kendine iyi bak :)1 yıl, 1 aylık :) yeni yeni başladık düşünmeye ama enfeksiyon varmış bende. Şimdi korkuyorum ya olmazsa diye :S
Dualar için teşekkür ederim. Allah razı olsun.