Hamileyken nasıl çalıştınız? Ev işi yaptınız?

enfali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
360
151
103
Evet arkadaşlar 7. Haftama girmek üzereyim hep yatıyorum iş yapamıyorum. Çalışmam gerekiyor kolum kanadım kalkmıyor. Midem bulanıyor bulanmadığı gün bağırsak problemleri çekiyorum. Nasıl bütün kadınlar bu süreci atlatmış hele de iş hayatında olanlar merak ediyorum.

Evet arkadaşlar 7. Haftama girmek üzereyim hep yatıyorum iş yapamıyorum. Çalışmam gerekiyor kolum kanadım kalkmıyor. Midem bulanıyor bulanmadığı gün bağırsak problemleri çekiyorum. Nasıl bütün kadınlar bu süreci atlatmış hele de iş hayatında olanlar merak ediyorum.
Üşendikce hiç yapılmıyor ağır ağır yapıyorum hepsını bı güne sığdırmıyorum tabı hergün farklı bı yer yapıyorum 🤷🏻‍♀️

Herkes için farklı bir süreç bu. Ben hamile kaldigimda çalışıyordum. İyi bir hamilelikte sayılmazdı. 7 . Aya kadar kustum. Bazen ise giderken yolda inmek zorunda kaliyordum. Ama öyle böyle geçiyor. Canının kıymetini bil derim. Herşey olur gider bu kıymetli zamanın tadını çıkar ve bol enerji depola doğum sonrası için,😃

Back
X