Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam anneler hamileliginizde en cok neyi özlediniz? İlk ben başlıyim eşimle kovalamacilik oynamayı ona doya doya sarılıp uyumayı yüz üstü yatmayı topuklu ayakkabı giymeyi vee eski kilomuuuu Cook ozledim
benimki daha birşey özlemek için erken ama yüzüstü yatmayı ben de özleyeceğim sanırım hep yüzüstü yatardım ben, şöyle bi kol aşağıda bi kol yukarıda gerçi baş aşağı yatcaksın deseler şimdi öyle de yatarım o ayrı
topuklu ayakkabıyı ben de özleyenlerdenim, ayrıca diplerimin rengini özledim boya yapabilmeyi,bütün sağlığa zararlı yiyiecek ve içeçekleri,bütün eski cicilerimi.
Aaah ah bunlar ne ki, bi dogsunlar, oturup arkadaslarla bi kahve icip dedikodu yapmayi, bos bos uzanip hayal kurmayi, kocayla sinema keyfi yapmayi, 3-4 saat de olsa deliksiz uyumayi, daha neler neleri ozleyecegiz daha bunlar hicbisi degil
valla ben de en çok eski kilolarımı, yatakta istediğim gibi yatmayı (şu an bir yandan bir yana dönmem törenle oluyor neredeyse :)) ve en en çok da eşimle cinsel hayatımızı özledim
Birak cinselligi uyku sersemi karnima vurcak diye yatagin ucunda yatiyorum.gezmeyi cok ozledim ve sut icmekten biktim ama napalim hersey bebislerimiz icin