Hamileyken Neleri Özlediniz?

Şöyle keyifle sigara içmeyi,sınırlama olmadan hareket etmeyii hoplamayı zıplamayııı:1:,saçlarımı boyatmayı özellikle sarı saçlarımıı,kıyafetlerimii ve topuklu ayakkabılarımı, tabii en önemlisi kocamııdaa çok özledimm ;):17:

:49: Herşey senin için miniğim...:emir_bebek:

yüzüstü yatmayı, eski kilomu, topuklu ayakkabılarımı, eşimle sarılarak uyumayı, denizde su altından yüzmeyi, suya dalıp taklalar atmayı, güneşlenmeyi, daha az lekeli yüzümü özledim :)

bende kocacımı, yüz üstü uyumayı, kıyafetlerimi, istediğim gibi alışveriş yapabilmeyi ve süt içmemeyi ;):49:

yüzüstü yatmayı, eski kilomu, topuklu ayakkabılarımı, eşimle sarılarak uyumayı, denizde su altından yüzmeyi, suya dalıp taklalar atmayı, güneşlenmeyi, daha az lekeli yüzümü özledim :)

merhaba canim anladigim kadariyla seninde hamilelikte yuzunde lekeler olusmus.bende 2011 ekim annesiyim ve yuzumde cok kotu leke olmustu ve cozumunu ozon yagiyla cozdum kesinlikle tavsiye ediyorum inanmiyacajsin belki ama gozumun altindaki kirisiklara bile iyi geldi suan az kaldi ilacim,kardesime siparis verdim gondericek denersen faydasini goreceksin eminim:8:...

merhaba canim anladigim kadariyla seninde hamilelikte yuzunde lekeler olusmus.bende 2011 ekim annesiyim ve yuzumde cok kotu leke olmustu ve cozumunu ozon yagiyla cozdum kesinlikle tavsiye ediyorum inanmiyacajsin belki ama gozumun altindaki kirisiklara bile iyi geldi suan az kaldi ilacim,kardesime siparis verdim gondericek denersen faydasini goreceksin eminim:8:...

benımde çenemde ve burnumun ustunde lekeler var doğumdan sonra geçiyormu ki ???

:18::18::18::18::18:

Şöylee topuklularimi giyip sikir sikir gezinmeyi ozledim. Rahat hareket etmeyi ozledim. İstedigim gibi giyinmeyi ozledim . Rahat uyumayi ozledim. Sari upuzun saclarimi ozledim. Kiyafetlerimi ozledim. Ozledim de ozledim :( ama her seye degicek ve artik bunlarin hic bir onemi kalmayacak :)

Back
X