Hamileyken ovülasyon testi çift çizgii

OBM95

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2024
610
234
23
29
Kızlarım selam.
Dün predictor early ile bebişimi öğrendim çok şükür. Ama sizler için bir test daha yaptım bugünnn
Hem ovülasyon hem de hcg stripi vardı. İkisini de aynı anda sabah denedim (herkesin aklındaki soruyu netleştirmek için)
Ve evet hamileyseniz ovü çift çizgi çıkıyormuş 🥹😍

Eklentiler

• IMG_1229.webp
    IMG_1229.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 78
Kızlarım selam.
Dün predictor early ile bebişimi öğrendim çok şükür. Ama sizler için bir test daha yaptım bugünnn
Hem ovülasyon hem de hcg stripi vardı. İkisini de aynı anda sabah denedim (herkesin aklındaki soruyu netleştirmek için)
Ve evet hamileyseniz ovü çift çizgi çıkıyormuş 🥹😍
Peki yumurtlamanizin kaçıncı günüydü yada reglinizmi geçti benimde böyle cikiyo ovu testim ama bugün 9.gun yumurtlamanin ve negatif çıktı 🥲

Peki yumurtlamanizin kaçıncı günüydü yada reglinizmi geçti benimde böyle cikiyo ovu testim ama bugün 9.gun yumurtlamanin ve negatif çıktı 🥲
Reglm düzensiz canım tam geçti geçmedi diyemiyorum ama yumurta çatlamasının üstünden 12 gün geçmiş oluyor. 9 erken 1-2 gün daha sabret 🥹

Amin inşallah teşekkürler🥰siz gebe msiiniz yada bekliyorr msunuz
Ben bu ay ne oluyor hic anlamiyorum normalde adetim lekelenmesi bitmesi filan 3 gun tam kanama 2 3 gunde lekelenmeyle biter ama bu ay adetten 2 gun basladi hala devam eden kahverengi leke var 10 gun oldu gebelik testi negatif kist filan mi oldu bilmiyorum sali gunune kadar bi sonuc alamazsam ev doktorunu ya da hastaneyi arayip randevu isteyecegim yurtdisinda hemen bakmiyorlar malesef 🥹

Ben bu ay ne oluyor hic anlamiyorum normalde adetim lekelenmesi bitmesi filan 3 gun tam kanama 2 3 gunde lekelenmeyle biter ama bu ay adetten 2 gun basladi hala devam eden kahverengi leke gebelik testi negatif kist filan mi oldu bilmiyorum sali gunune kadar bi sonuc aramazsam ev doktorunu ya da hastaneyi arayip randevu isteyecegim yurtdisinda hemen bakmiyorlar malesef 🥹
Anladım. İnşallah gönlünüzce olsun inşallah kavuşuruz miniklerimize🥰

Back
X