Peki yumurtlamanizin kaçıncı günüydü yada reglinizmi geçti benimde böyle cikiyo ovu testim ama bugün 9.gun yumurtlamanin ve negatif çıktıKızlarım selam.
Dün predictor early ile bebişimi öğrendim çok şükür. Ama sizler için bir test daha yaptım bugünnn
Hem ovülasyon hem de hcg stripi vardı. İkisini de aynı anda sabah denedim (herkesin aklındaki soruyu netleştirmek için)
Ve evet hamileyseniz ovü çift çizgi çıkıyormuş
Reglm düzensiz canım tam geçti geçmedi diyemiyorum ama yumurta çatlamasının üstünden 12 gün geçmiş oluyor. 9 erken 1-2 gün daha sabretPeki yumurtlamanizin kaçıncı günüydü yada reglinizmi geçti benimde böyle cikiyo ovu testim ama bugün 9.gun yumurtlamanin ve negatif çıktı
Evet cizgi gorunuyor insallah vardir test markasi da onemli ama, markasi nedirBat bugün sizce var mı
Ogu kisi sikayetci yalanci pozitifden ama insallah sizinki dogrudur baska bir markayla tekrar deneyin yada kan testi verinAma daha önce hiç silik çizgi bile görmemiştim bu markada
Ben bu ay ne oluyor hic anlamiyorum normalde adetim lekelenmesi bitmesi filan 3 gun tam kanama 2 3 gunde lekelenmeyle biter ama bu ay adetten 2 gun basladi hala devam eden kahverengi leke var 10 gun oldu gebelik testi negatif kist filan mi oldu bilmiyorum sali gunune kadar bi sonuc alamazsam ev doktorunu ya da hastaneyi arayip randevu isteyecegim yurtdisinda hemen bakmiyorlar malesefAmin inşallah teşekkürlersiz gebe msiiniz yada bekliyorr msunuz
Anladım. İnşallah gönlünüzce olsun inşallah kavuşuruz miniklerimizeBen bu ay ne oluyor hic anlamiyorum normalde adetim lekelenmesi bitmesi filan 3 gun tam kanama 2 3 gunde lekelenmeyle biter ama bu ay adetten 2 gun basladi hala devam eden kahverengi leke gebelik testi negatif kist filan mi oldu bilmiyorum sali gunune kadar bi sonuc aramazsam ev doktorunu ya da hastaneyi arayip randevu isteyecegim yurtdisinda hemen bakmiyorlar malesef
Hayirlisiyla insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinAnladım. İnşallah gönlünüzce olsun inşallah kavuşuruz miniklerimize
Test güvenilirse 1-2 gün sonra kan verin bencee
Days Doctor bilgim yok test hakkındaTest güvenilirse 1-2 gün sonra kan verin benceegeç döllenme vs olmuş olabilir silik çizgi var gördümm inşallah gönlünüze göre olsun
Amin hepimizin inşallahTest güvenilirse 1-2 gün sonra kan verin benceegeç döllenme vs olmuş olabilir silik çizgi var gördümm inşallah gönlünüze göre olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?