Hamileyken patlamış mısır yiyenler

mahkeme86

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2015
41
8
1
39
Merhaba arkadaşlar
Hamileyken patlamış mısır yiyen var mı arkadaşlar?Hamileyken patlamış mısır yemek bebekte cilt hastalığı yapıyor deniyor.Böyle bişey mümkün olabilir mi?
Teşekkür ederim.

İnşallah gerçekten böyle bir şey yoktur ve saçmadır.Nolur bu konuda tecrübesi olanlar benimle paylaşsın rahatlamaya gerçekten çok ihtiyacım var.

Bazı şeyleri doktorlar hurafe diye kestirip atıyorlar biliyorsunuz..O yüzden herşeyi soramıyorum..Büyüklerimizin de söylediği şeylerde bir haklılık ve gerçeklik payı var mı acaba diye düşününce de (hamilelik konusunda) kendimi kötü hissediyorum.Yani hangisi hurafe hangisi değil işin içinden çıkamıyorum.

2 hafta sonra doğum yapıcam inşallah,hamileligimde bol bol patlamış mısır yedim hiç bisey olmaz ama ben yinede sana dogumdan sonra yazarım icin rahatlar

2 hafta sonra doğum yapıcam inşallah,hamileligimde bol bol patlamış mısır yedim hiç bisey olmaz ama ben yinede sana dogumdan sonra yazarım icin rahatlar
Çok ama çok teşekkür ederim.Allah yardımcın olsun.Sana ve bebeğine sağlık sıhhat diliyorum. Allaha emanet olun.

böyle bir şey yok. hamilelikte çok yağlı ve çok tuzlu yemeyin diye öyle demişlerdir size. patlamış mısırı cipsle aynı kefeye bile koymuyor doktorlar, gayet yenilebilir endişelenmeyin.

Niye patlamış misir ve cilt hastalığı bagdastirilir anlamadım ben çok yedim canım çok şükür petek gibi yüzü var kızımın maşallah korkma ve inanma böyle seylere

Arkadaşlar fikir,yorum ve tecrübeleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Çok sağolun.Allah razı olsun sizlerden.Allah herkesin evlatlarını ve benim de evladımı korusun inşallah.

Valla c
ben bol bol yedim.hala da yiyorum.nar icinde bebekte cilt lekesi yapar deniyomus.haberim yoktu kilo kilo nar yedim.sonra baktim psikolojim bozuluyo yemegi biraktim.yani inanmasa da insan bu hurafeler can sikio:)

Böyle bisey olsaydı yasakların içinde olmazmiydi ? Okadar ebeydi doktordu söylüyor şunu yeme etme diye. Valla ben 27haftaligm biraksalar hergun yicem. İnşallah öyle bisey yoktur

Her şeyin fazlası zarar tabi ki. Ama patlamış mısırında zararlı olduğunu ilk kez duydum. Açıkçası bana saçma geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…