- 10 Nisan 2022
- 790
- 275
- 53
- 44
- Konu Sahibi Selinaysun
-
Antibiyotik sadece zararlı bakteri değil faydalı olanları da öldürüyor biliyorsunuzdur. Geçen bir yazı okudum, bir kür antibiyotik kullanımı sonrası vücuttaki probiyotikletin %70i kaybediliyor ve yeniden oluşması çok iyi beslenirseniz bile aylar alıyor. Doğal yollara başvurun. Çünkü artık sadece siz değil bebeğiniz de riske giriyor..Hanımlar merhaba , iki haftadır hastayım ve bir türlü geçmiyor. Geçmek şöyle dursun hergun artıyor. Geceleri üşüme titreme ve soğuk ter dokme nöbetleri ile başladı. Burnum tikaliydi. KBB ye gittim üst solunum yolu enfeksiyonu dedi ve aksef yazdı ama bir faydası olmadı. Sadece burun tıkanıklığı azaldı. Terleme titreme nöbetleri azalmadı hatta arttı. Bugün hep yattım
Acaba antibiyotik mi iyi gelmedi. Normal zamanda bu tarz rahatsızlıklarıma agumentin vb ilaçlar birebir gelirdi. Şimdi doktor dan antibiyotigi değiştirmesini istesem bebek için tehlikeli olur mu? Bu şekilde peş peşe antibiyotik kullanan var mı
Bu arada 27 haftadayim
Evet ama ne yapsam geçmiyor. Mecbur kalınca kullanıyoruz. Sürekli Hasta olmak da zararlı olmaz miAntibiyotik sadece zararlı bakteri değil faydalı olanları da öldürüyor biliyorsunuzdur. Geçen bir yazı okudum, bir kür antibiyotik kullanımı sonrası vücuttaki probiyotikletin %70i kaybediliyor ve yeniden oluşması çok iyi beslenirseniz bile aylar alıyor. Doğal yollara başvurun. Çünkü artık sadece siz değil bebeğiniz de riske giriyor..
idrar yolu enfeksiyonu için iki farklı antibiyotik kullandım, idrar kültüründen bakteri çeşidine bakılıp iyi tepki verecek antibiyotik seçilmesine rağmen ilkinde geçmemişti. üst solunum yolu için virüs/bakteri kontrolü yapılabiliyor mu bilmiyorum, hastalığınız virüs kaynaklıysa antibiyotiğin işe yaramaması normal.Hanımlar merhaba , iki haftadır hastayım ve bir türlü geçmiyor. Geçmek şöyle dursun hergun artıyor. Geceleri üşüme titreme ve soğuk ter dokme nöbetleri ile başladı. Burnum tikaliydi. KBB ye gittim üst solunum yolu enfeksiyonu dedi ve aksef yazdı ama bir faydası olmadı. Sadece burun tıkanıklığı azaldı. Terleme titreme nöbetleri azalmadı hatta arttı. Bugün hep yattım
Acaba antibiyotik mi iyi gelmedi. Normal zamanda bu tarz rahatsızlıklarıma agumentin vb ilaçlar birebir gelirdi. Şimdi doktor dan antibiyotigi değiştirmesini istesem bebek için tehlikeli olur mu? Bu şekilde peş peşe antibiyotik kullanan var mı
Bu arada 27 haftadayim
İşte ondan emin değilim. Belki de viral enfeksiyon. Tel bildiğim gebelik öncesi de ne zaman hasta olsam agumentin vb grup antibiyotiklerin beni iyileştirdiği. Aksef in iyi gelmeyeceğini tahmin etmiştim ancak doktor ısrarla yarar dediidrar yolu enfeksiyonu için iki farklı antibiyotik kullandım, idrar kültüründen bakteri çeşidine bakılıp iyi tepki verecek antibiyotik seçilmesine rağmen ilkinde geçmemişti. üst solunum yolu için virüs/bakteri kontrolü yapılabiliyor mu bilmiyorum, hastalığınız virüs kaynaklıysa antibiyotiğin işe yaramaması normal.
Bende aynı fikirdeyim augmentin filan bana cok ıyı gelıyorHanımlar merhaba , iki haftadır hastayım ve bir türlü geçmiyor. Geçmek şöyle dursun hergun artıyor. Geceleri üşüme titreme ve soğuk ter dokme nöbetleri ile başladı. Burnum tikaliydi. KBB ye gittim üst solunum yolu enfeksiyonu dedi ve aksef yazdı ama bir faydası olmadı. Sadece burun tıkanıklığı azaldı. Terleme titreme nöbetleri azalmadı hatta arttı. Bugün hep yattım
Bu arada 27 haftadayim
Kesinlikle. Bana kalsa en başından aksef yerine agumentin vermeliydi. Doktorlar teorik bilgiye göre bu yeter diyor ancak insan kendini az çok biliyor. Benim üst solunum yolu enfeksiyonlarıma sadece agumentin ve türevleri iyi geliyor. Bağışıklığıma gelince, zaten gebelikten dolayı vitamin kullanıyorum ek olarak bol bol c vitamini yüksek gıdalar tüketiyorum ama işte gebelikte bağışıklık düşük oluyor bir de ben 16. Haftaya kadar bağışıklık baskılayıcı kullandım o yüzden ne yaparsam yapayım muhtemelen bağışıklıgim uzun süre düşük olacaktır. B hatta hamilelikten önce bile hastalandım mi asla ilaçsız geçmiyorduBende aynı fikirdeyim augmentin filan bana cok ıyı gelıyor
Gecen ay ıdrar yoku enf oldum once cıpro sonra zımaks sonra aksef verdıler
Ama inan bagırsaklarım cok kotu oldu
Ikıncı antıbıyotıkte doktora gıttım bakın benım bagırsak hareketlerım kötü ishal,mukus dolu dedım
Aksefı verdi oda berbat geldı
Afedersın sadece mukus cıkıyor ve en sonunda kan gelmeye basladı
Antıbıyotıkten nefret ettım
Doktorlar bır oncekının ne yazdıgına bıle bakmıyor
Sen soyluyorsun bakın ben bu ılacları kullandım önemsemıyorlar
Okadar kotu oldumkı
Bence ıyı gercek bır doktor bulun hatta gecebılıyorsa vıtanım bagısıklık guclendırıcı fılan ılaclara yonelmeyı saglayın
Bırde mutlaka antıbıyotık ıcerken probıyotık alın tabı doktora sorarak
Yani demek istedigim antıbıyotıgı degıstırmekte hıc ıyı degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?