Hamileyken regl olmak mümkün mü?

Wanda Maximoff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2022
288
301
33
Merhaba hanımlar. Aklıma bir soru takıldı ve cevabını bulamadım. Sadece meraktan soruyorum. Bazı kadınlar ayda 2 kere yumurtluyor. Yumurtalardan biri döllenip diğeri döllenmezse, döllenmeyen yumurta adet yoluyla atılması gerek mantıken. Bu durumda hamileyken adet görmek mümkün diyebilir miyiz? Tamamen merak.

Ben tup bebek yontemiyle hamile kaldığım icin normale gore cok erken gebeliğini ogrendim 4. Haftaya geldigimde ( normalde adet olmam gereken donemde) kahverengi akıntı lekelenme vardi. Normalde de çok kanama yaşayan biri degilim lekelenme gibi olur zaten eğer tup bebekle hamile kalmasam belki o gunlerde yasadigim lekelenmeyi adet oluyorum sanacaktim halbuki yerlesme kanamasiymis yani hamileyken adet oldum cumlesi bana hep komik gelmistir mutlaka bir açıklamasi vardir

Renk farklılıgı,adetin yogunlugunda degısıklık vs varmıydı?
Evet bat dan 2 gün önce kahverengi akıntım oldu 2 gğn sonra normal regl geldi ve iki dolu ped bitirdim. Ardından hep lekelenme şeklinde az az devam etti hep yıkandım temizlendim dedim, lekelenme devam etti hep. Zaten sonra kasıklarım da ağrı hissedince de şüphelendim de test yaptım yoksa hiç bi belirti yoktu göğüslerim de normal

Hamileyken regl olunmaz. Hamileyken kanama olabilir bu kanama regl kanaması değildir başka bir sebebi vardır

Merhaba hanımlar. Aklıma bir soru takıldı ve cevabını bulamadım. Sadece meraktan soruyorum. Bazı kadınlar ayda 2 kere yumurtluyor. Yumurtalardan biri döllenip diğeri döllenmezse, döllenmeyen yumurta adet yoluyla atılması gerek mantıken. Bu durumda hamileyken adet görmek mümkün diyebilir miyiz? Tamamen merak.
Bir istisna tabi ama kayın validem in kayınvalidesi ilk çocuğuna hamileyken 9 ay adet görmüş

Back
X