Hamileyken resim çekilen var mi

Oglusumubekliyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
1.877
994
73
1 adet Yarı Prof kameramiz ve fotoğraf çekimine gönüllü ve yetenekli lise öğrencisi kız kuzenim var. Bide 7.ayında kararsiz ben ile fikrini beyan etmeyen heran ben tamam demedim ki diyebilecek surat siz suratsiz çekime gelebilecek eş.
Sizce hamilelik resimlerimizi cekmeli miyiz beyaz uzun elbise ayarladım kafama bildiğimiz cicekten tac eşimde bana uyumlu giyinir. Ama kız kardeşim falan olmadığı için beni teşvik eden nötr um. Yoksa baby shower da yaparım diyordum olmayacak gibi.

Benm esimde cektirmeyo birak, kendi aramizda bile cekilsek ne gerek var modunda:)) ben soyle yapicam ama tabi o anki heyecanla ortalik karismazsa. Kamerayi koycak esim play'e bascak benm belden yukarima ayarlicak sekilde. O oyle ceksin:))

Benm esimde cektirmeyo birak, kendi aramizda bile cekilsek ne gerek var modunda:)) ben soyle yapicam ama tabi o anki heyecanla ortalik karismazsa. Kamerayi koycak esim play'e bascak benm belden yukarima ayarlicak sekilde. O oyle ceksin:))
benim eşimin öyle lüksü yok ama suratını da ben çekemem o yüzden ben herşeyi hazırlayıp onun kendini keyifli yakışıklı mutlu hissettiği bir gün emri vaki planlıyorum. umarım benim içinde aynı modda bir güne denk gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…