• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyken rüyada kız bebek görmek

elfcaldrn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
.

Son düzenleme:
Herhalde kiz istiyorsunuz. Bilincaltiniz ruyaniza yansimis. Biberin domatesin cinsiyet uzerinde etkisi yoktur. Saglikla gelsin.

Herhalde kiz istiyorsunuz. Bilincaltiniz ruyaniza yansimis. Biberin domatesin cinsiyet uzerinde etkisi yoktur. Saglikla gelsin.
evet bakalım hayırlısı olsun inşallah yorumunuz için teşekkür ederim

hanımlar 11 haftalık gebeyim rüyalarımda sürekli kız bebek görüyorum dün gece erkek elbisesi giydirilmiş kız bebek gördüm benim bebeğimdi altını temizliyim dedim temizdi gözlerini açtı yeşil yeşil çok güzel bir bebekti acaba cinsiyet tahmini nedir birde sürekli yeşil biber görüyorum altın yüzük fln tahminlerinizi yazarmısınız
Genelde rüyaların tersi olur diyorlar kız görürsen erkek,erkek bebek görürsen kız olur derler tabi doğru değil bu söylentiler kulaktan duyma.ilk hamile olduğumu öğrendiğimde sürekli erkek Bebek emziriyordum.sonra oğlum olacağını ögrendim 32 haftalıkken kaybettim.Haylada rüyamda onu emzirdiğimi görürüm.umarım sağlıklı sıhhatli bir şekilde yavrunuza kavuşursunuz.💖🤲🏻

Genelde rüyaların tersi olur diyorlar kız görürsen erkek,erkek bebek görürsen kız olur derler tabi doğru değil bu söylentiler kulaktan duyma.ilk hamile olduğumu öğrendiğimde sürekli erkek Bebek emziriyordum.sonra oğlum olacağını ögrendim 32 haftalıkken kaybettim.Haylada rüyamda onu emzirdiğimi görürüm.umarım sağlıklı sıhhatli bir şekilde yavrunuza kavuşursunuz.💖🤲🏻
şu dönemlerde çok duygusalım ve çok üzüldüm rabbim sana sabır versin yar ve yardımcın olsun inşallah

Neden cinsiyete bu kadar ònem veriyorsunuz.
Cinsiyete önem verdiği yok, sadece gönlünden bir dilek geçmiş. Her anne baba bir hayal kurar, bunda yanlış bir şey yok. Cinsiyet takıntısı değil bu, duygusal bir istek. Her şeyi de eleştiri konusu yapmamak lazım.Sağlıklı olması daha mühim sonuçta.

şu dönemlerde çok duygusalım ve çok üzüldüm rabbim sana sabır versin yar ve yardımcın olsun inşallah
Amin.Teşekkür ederim düşünceniz için.
İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn.(Şüphesiz,biz Allah'a aidiz ve şüpehesiz ona döneceğiz)🤲🏻🩷

Back
X