hamileyken saç boyatan var mı?

Gamze_58

İlk göz ağrım Hoşgeldin<3
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2011
309
0
96
İstanbul
Kızlar merhaba...
size sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim çünkü internette net bir bilgi bulamadım.ben her ayın 26sında adet oluyorum.Ancak hala olmadım ama kendimi hamile gibi hissediyorum.Hasta olmadan 2 gün önce siyah olan şaçımı açık kahveye boyattım ancak diyorlar ki boya yaptırmak bebeğe zararlı ya eğer öyleyse bilmeden yaptırdım bir problem olur mu bebek için hiç hamileyken şaç boyatanınız varmı ?

Henuz 3 gun gecıkmen var. her adet gecıkmesı gebelık demek degıldır. bır kac gun sonra gebelık testı alıp deneyebılırsın.
ayrıca gebeysende zararı olmaz. gebelıgın cok basında oldugu ıcın sorun olmayacaktır.
gebelık belırtılerın var mı? psıkolojık olarakta oyle hıssetmen cok normal

Daha adetinixden 2 gun gecıkme olmus bu buyuk bır gecıkme degıldır dıye dusunuyorum...emın olmak ıcın test yaptır bence.Ayrıca hamıleyken sac boyatan bı kaç arkadasım olmustu bı zararı yoktur heralde.

Canım her aynı tarihtemi hasta oluyorsun ben genellikle 4 yada 5 gün önce olurum 4 yada 5 gün geçebilir bu çok normaldir dedi doktor doktora sormuştum bir ara sac boyatmaya gelince bi doktorun makalesini okumuştum Allah korusun bebekte doğuştan katarakt oluşabiliyormuş

Son düzenleme:

evet biliyorum daha erken ama hiç geçmezdi gebelikte bir ihtimal şimdi erken diyede rahat davranmak istemiyorum olabilir yani :)

evet hep aynı tarihte öğlene doğru olurdum ama 3 gün geçti ondan tedirgin oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…